Thursday, January 8, 2015

Adam Zuhairi Bin Ahmad Zaimi

Pejam celik pejam celik, dah nak masuk dua tahun dah umur anak aku ni.
Syukur ke hadrat Ilahi, maha pemberi rezeki.

Adam, tak ada kata-kata yang mak boleh coretkan panjang lebar untuk menzahirkan perasaan syukur dan bahagia mak sejak adanya adam dalam hidup mak.

Manalah tau, suatu hari nanti bila adam dah besar, dah pandai guna internet, adam search nama adam, dan adam terjumpa blog mak ni. Cuma mak nak adam tau, yang mak tak pernah sesaat pun berhenti dari menyayangi adam..



Love you my son,
I wish I will live long enough to see your success..

4 comments:

  1. seronoknya..dah 2 tahun dah pejam celik pejam celik, skg besar dah ank sulung syaz nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, dah masuk sekolah rendah, rindu pulak dia yang kecik ni hehe

      Delete
  2. Adik Adam,
    Saya punya satu pesanan,
    Dah besar nanti,
    Jadi Guguman sejati,
    Yang menjadi ibu dah ayah,
    Yang memberi seribu satu ceria,
    Yang hidup penuh makna,


    Duhai Adam,
    Kadangkala dunia kejam juga,
    tapi saya percaya,
    Adam mampu menghadapinya,
    Hadir ibu dan ayah menemanimu,
    Sampai ke hujung dunia,
    Sampai ke Syurga,
    Insha Allah

    Adam,
    Ingat pesanan saya,
    Kamu akan temu bahagia,
    Dengar kata ibu dan ayah,
    Kejayaan pasti di tanganmu jua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awwww so sweet cuya siap buat puisi pesanan untuk adam :D
      terima kasih cuya :)

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot