Search This Blog

Monday, September 28, 2020

Jeli Kelapa My Office My Gym

 Teringat beberapa hari lepas ada beli jeli kelapa untuk makan dekat ofis.



Siapalah yang cipta jeli kelapa ni kan?
Dahlah lembut, sedap.. 
makan sejuk-sejuk paling best, nyaman je!

Siapa suka makan jeli kelapa?

Entry kontot je sebab mengantuk dan kerja banyak sikit..
Esok webinar, harap semua berjalan lancar.. amin!


Pertama kali jadi pengarah program webinar ni, seram sikit tang internet semua. Selalu program dalam kampus, senang sikit nak lead. Ini kira pengalaman baru buat rata-rata kami semua.

Buat webinar berkaitan ni pun sebab semester yang akan buka bulan 10 ni, masih lagi kena buat kelas secara online. Memang duduk je kan, tak bergerak tak berjalan. Jadi saja tanya ex schoolmate dulu, nak tak jadi speaker kalau nak ajar cara-cara bersenam yang ringkas dan betul hany6a di depan meja pejabat. Dia setuju! ITu yang on program ni 😉 

Dan alhamdulillah setakat ni team program ni semua well cooperate, cuma berharap internet tu lah, akan baik baik je la 😄

Ok uolls, wish us luck 😘

32 comments:

  1. wahh nampak sedaplah pulak jelly kelapa tu..

    ReplyDelete
  2. apa saja jeli tapi tak bersusu.. mmg suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan, atie pernah cakap atie tak gemar susu hehe

      Delete
  3. layan jeli kelapa sejuk memang best... nyaman je kat tekak

    semoga program webinar tu berjalan lancar yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyaman kan jeli kelapa ;)
      Terima kasih atas doa :D

      Delete
  4. Sedap la jeli kelapa, pernah makan mse g ganu ritue, kat sini x pernah jumpa lagi.. good luck tuk webinar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..kalau kat pilah ni banyak jugak tempat yang ada jual jeli kelapa ni :D
      Terima kasih atas doa ;)

      Delete
  5. bagus jg, bersenam sambil2 buat kerja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, kalau tidak nanti mesti banyak duduk je hehe

      Delete
  6. ammi pun suka jelly kelapa..rasa mcm nak call mama mintak buatkan je ni.

    BTW, all the best for tmrw's programme

    ReplyDelete
  7. Good luck Syaz!

    er... Webinar tu hapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu uncle! webinar tu seminar, atas talian hehe

      Delete
  8. semoga dipermudahkan semuanya :)

    ReplyDelete
  9. Harap semua berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  10. Sedap jeli kelapa. letak isi dia lagi sedap.
    Semoga dipermudahkan segala urusan dan berjalan dengan lancar. Aaminn

    ReplyDelete
  11. Jeli kelapa mmg sedap, tak puas makan satu, nak buat kena ada air kelapa, kelapa muda mahalla plak..ermmmm..tingin kita beli jelah kan.
    Harap semua berjalan lancar ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la kak, air kelapa kalau yang gerai2 jual tepi jalan senawang ni mahal, 1 jug kecik je sampai rm6

      Delete
  12. Sedapnya ni kalau PC rasanya boleh makan lebih daripada tiga bekas tu..hhehehe.

    ReplyDelete
  13. Nampak sedap jelly kelapa nya.. cemana ye cara buat dia..nak kena google resepi nih..Sini ada orang jual kelapa muda. boleh la try nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalau jadi akak share gambar tau, share jeli kelapa pun ok gak :P

      Delete
  14. Saya tak tolak tepi kalau jumpa jeli kelapa. Sedapkan!
    Selalu tak lepas peluang beli kalau terjumpa di mana-mana pasar malam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah, pantang nampak kotal polisterin yang ada tulis jeli kelapa, wajib beli! hehe

      Delete
  15. jeli kelapa ni sedap..tp kalau buat terlalu manis saya xlalu pulak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia kalau tak terlalu manis, just nice je, sedapnya yummsss

      Delete
  16. I want to say thanks to you. I have bookmark your site for future updates. best elliptical machines under $500

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me