Search This Blog

Monday, October 5, 2020

Team Webinar My Office My Gym UiTM Cawangan Negeri Sembilan

 Nampak macam tak move on lagi dengan program My Office My Gym tu kan? 

Hahah!

Terjumpa pulak gambar ni, lupa nak upload kat mana-mana, jadi marilah upload kat blog!


Aku bersama antara orang kuat untuk Webinar My Office My Gym tu, kami duduk dalam satu room masa tu, sebab senang kalau ada apa-apa nak troubleshoot ke kan.

Yang tudung hijau tu iwana, ajk teknikal program tu.

Tenang sangat orangnya officemate yang seorang ni. Memang baik hati, lemah lembut. Senang bekerjasama dengan dia.

Yang tudung putih tu Dr Aslizah, moderator masa sesi webinar tu berlangsung.

Sangat teliti dan sistematik orangnya, sebab tu aku lamar dia untuk jadi moderator masa mula-mula aku dengan zaimi plan untuk buat kertas kerja program hehe!

Zaimi dan beberapa ajk lain tak ada pulak gambar sama-sama, sebab diorang duduk di pejabat masing-masing je. Kerja diorang pula ada yang dah beres.

Yang tudung purple pink tu pulak?

Cuba teka siapa dia, nampak macam retis je kan?

hahahahah

😝😝😝😝


Selamat bekerja semua!

20 comments:

  1. Yg tudong purple pink tu blogger tersohor.... :)

    ReplyDelete
  2. apa yg penting..kerjasama..congrats!!

    ReplyDelete
  3. Wah lawa tudung. Hehe. Berseri-seri.

    ReplyDelete
  4. Wah! Kalau orang kuat kerja pun kena kuat...heheee moga terus berjaya.

    ReplyDelete
  5. Dok area seremban ke? Kalau ada event belah sana, leh ajak join sama nie...

    ReplyDelete
  6. aah betul, tudung purple pink tu, artis blog :) hehehehe

    ReplyDelete
  7. Nak sign autograph retis tu lah. buleh? :)

    ReplyDelete
  8. nampak caption work from home.. esok sy pun da start work from home balik memandangkan keadaan covid d sabah semakin membimbangkan. harapla covid ni will go away soon..inshaAllah
    and btw..stay safe ya^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. stay safe juga buat LL, semoga semua akan baik2 aje ;)

      Delete
  9. sape tu sape tu..hahahaa tiba2 tak kenal ^_^

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me