Tuesday, November 24, 2020

Hampir Setahun Yang Lalu


 Hallu.
Baru lepas sudah semak draft2 proposal dan thesis students.

Lama pulak terkebil-kebil sementara nak tidur ni ha.
Jadi marilah upload satu gambar yang diambil hampir setahun lepas.

Masa ni hari defence proposal untuk pelajar FYP1.
Tengok gambar ni, memang timbul la rindu yang melampau pada working life di campus.

Hmm..

Rindu nak pakai baju lelawo, nak make up..
Hahaha

Aku rasa esok walaupun WFH, aku nak pakai make up la, aci tak? 

Hahaha macam la kalau make up jadi lawa macam che ta!

Eh cuba zoom dekat kertas hitam yang depan aku tu.
By the way aku yang baju hitam tudung hitam, duduk dua dari kiri.
Kot ada yang tak kenal kan.

Ok cuba teka tu kertas apa?
Teka la teka la!

😂

Itu adalah pamphlet Konsert Romantika Awie.
Aku kunun tengah bagi hint la kan dekat zaimi, yang aku teringin nak pergi.

Hint tinggal hint je la wehhh..

Tiket mahal 1 hal, yang zaimi nak kasi aku pergi konsert Awie???
😂😂😂


Apooooo la entry takde motif aku ni 😂


26 comments:

  1. WFH KELAS ONLINE MESTI NK KEMAS N CANTIK JUGA KAN

    ReplyDelete
  2. rindu gak zaman U dulu.. huhuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tengah dalam U sekarang pun rindu juga nak masuk kampus..kesian students..huhu

      Delete
  3. Ini entri KLMJ namanya syaz.. hahaha... rindu kan nk sebok² kejar student sana sini... buat event.. thn ni 1 apa event pun tak jalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. KLMJ tu apa kakmim? hehe.. betul, banyak nya buat webinar je..haih

      Delete
  4. hahahahha boleh je pakai makeup lawo2 baju kurung ke baju pesen kat rumah pun... janji puas hati, kesian baju dalam almari lama dah tak dipakai kan hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai baju kurung masa masak rasa kelakar pulak hahaha

      Delete
  5. takpa kak syaz, pakai ja make up utk kepuasan diri .. haha untuk selfie, atie buat mcm tu juga kadang2 klu kat uma .. tapi nasib baik atie tak WFH, so boleh juga la make up tiap hari haah

    ReplyDelete
  6. Hehehe.. Apa salahnya kalau bermake up.. seolah-olah berada dipejabat walaupun WFH je.. Aura lebih kalau buat gitu..

    ReplyDelete
  7. WFH haruslah mekap utk suami tersayang., hahaha

    ReplyDelete
  8. kenapa ada zaimi dlm gambar ni? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab dia pun tenaga pengajar jabatan yang sama 😂

      Delete
  9. makeup je cecantik Syaz..baru semangat nak buat kerja.Hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul la, tadi saya makeup, nak masak pun semangat 😂😂

      Delete
  10. aci je pakai lelawa n mekap eventho kerja dari rumah..
    itu utk motivasikan diri kita sendiri hehe kasi semangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, semalam dah try, semangat la sikit hihihih

      Delete
  11. boleh jee..pakai la mekap..hahahahhaha

    ReplyDelete
  12. aci je kak nak make up even WFH pun. alololo, konsert awie layan youtube je dibenarkan mungkin :p

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads