Thursday, January 21, 2021

Baca Terkaitnya Kita Secara Online?

 Assalamualaikum semua πŸ˜€

Ramai juga yang tanya, kalau nak baca Terkaitnya Kita, tapi secara online dan tanpa buku fizikal boleh ke?

Available ke?



Jawapannya boleh! 
 

WhatsApp penulis (saya lah! πŸ˜€) di 0192984616 
untuk pembayaran pass (RM9) dan mendapat access ke webpage Terkaitnya Kita.

RM9 untuk sekali bayar πŸ˜‰

Klik Sini selepas mendapat access!

Terima kasih atas sokongan anda, semoga murah rezeki anda sekeluarga 😁

(Boleh klik tab di atas juga)

19 comments:

  1. Replies
    1. Insyaallah ada dalam perancangan, doa2 kan ya.. dan teruskan menyokong πŸ˜‰

      Delete
  2. Kita pun selalu jugak beli novel online sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab ada yang nak jimat space kan, plus kalau online boleh baca di mana2 πŸ˜‰

      Delete
  3. Yaaa. kena baca... ada banyak pengajaran.. dan best.. hehe

    ReplyDelete
  4. semoga sehingga karya menjadi drama atau filem nanti...amin

    ReplyDelete
  5. ini sudah bagus kak. nanti sy update dalam entry sy juga untuk baca online ni :)

    ReplyDelete
  6. senangla lepas ni bole baca online ja hehe

    ReplyDelete
  7. Mcm blogger farrah pn ada ebook jugak kn? Boleh jugak tu online dan fizikal book.. trend skrg pn org suka baca online

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat ebook juga, harap2 jadi kenyataan hehe

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot