Friday, January 1, 2021

Syukur AKRAB dah siap!

Kita mulakan entry-entry awal blog tahun 2021 dengan memanjatkan syukur sebab laporan Anugerah Kecemerlangan Rektor Antara Bahagian yang sebabkan aku terkena anxiety haritu dah siap!

Setelah berkumpul sekali lagi Isnin haritu, akhirnya siap juga pelaporan AKRAB untuk Pusat Pengajian kami.
Pheww..



Selesai pun.
Syukur.

Dah petang pukul 6 lebih masa ni, baru nak bergambar.
Terserlah kecomotan diriku!
Haha!

Jadi, dah recce dengan bos, tahun depan nak minta undur diri dari team pelaporan AKRAB ni.
Dah tiga cycle dah asyik muka daku je ahaha..

Nasib bos bagi, harap-harap berjayalah lepaskan diri kikiki..
Sebab ada beberapa portfolio lain pulak nak kena incharge.

Serabut lah banyak-banyak ni, kita bedak lah dengan kawan-kawan lain kan 😜

Salam Jumaat semua!
Jom bersedekah!
 

25 comments:

  1. Replies
    1. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
      Gimifai sorang sebijik

      Delete
  2. comot pun still comel..hehe
    semoga dipermudahkan segala urusan kak syaz :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Syaz!!! Semoga dpt tkr portfolio... sesekali mmg perlu bertukar angin kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2.. dah sesak nafas dah buat benda ni hehe

      Delete
  4. Alhamdulillah..Tahniah semua yang terlibat. Finally kan. Boleh rehat pasni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rehat sat weekend ni, semester masih berjalan 😂

      Delete
  5. Selamat menempoh tahun baru 2021 ye syaz. Semoga tahun ni baik2 saja kan, ada sinar baru utk kita semua.

    ReplyDelete
  6. semoga tahun baru ni lebih baik untuk kita semua

    ReplyDelete
  7. Happy New Year!
    Hi, Salam Kenal.. Feel free visit blog sy, especially yang nak menambah pendapatan dengan Jamu Tun Teja.

    https://241107hh.blogspot.com/2021/01/jtt-membership-ambassador.html

    ReplyDelete
  8. yay! syukur Alhamdulillah :)Happy new year kak syaz

    ReplyDelete
  9. semoga tercapai hajat di hati..

    ReplyDelete
  10. Selamat tahun baru kak syaz!!!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads