Thursday, 30 December 2021

Nak Nampak Kurus Kalau Bergambar Dengan Pasangan

Halah halah tajuk macam nak bagi tips professional je kn. Kih kih.. SR sebagai seorang yang taklah kurus ni, kalau nak bergambar dengan orang lain, mesti akan timbul satu perasaan malu dan segan kalau tampak gajah besar dalam gambar, walaupun hakikatnya memanglah tak kecik pun kan. Haha!


Tipsnya?
Sila berdiri belakang pasangan anda.

Tersoroklah kegempalan anda tu. Hahahaha!

Tak adalah, saja je nak upload gambar berdua dengan boypren kita ni haa. Orang yang paling sabar melayan perangai pelik-pelik SR ni. Yang sabar melayan kepala angin SR.


Dahlah tak cantik, perangai pun tak berapa nak elok, tak penyabar, tak lemah lembut, garang dengan anak-anak (bapak diorang of course terpalit sama!), tak terer masak, tak pernah dapat APC kat tempat kerja (walau segala benda aku terlibat 😂), tak ada sesuatu yang boleh dibanggakan sebagai teman hidup dan ibu.

Setiap hari bergelut dengan perasaan sendiri supaya terus melangkah dengan yakin yang dipaksa-paksa.

Terima kasih ye encik boyfren sebab sentiasa (most of the time) ada bersama ☺️

18 comments:

  1. Tips yang sangat membantu..eheheh..

    Semoga SR dan pasangan berbahagia selalu..

    ReplyDelete
  2. betui
    gambar nmpk sipi2 blkg org pastinya nmpk kurus kan
    Syaz cantik dri pandangan mata berbeza beza
    yg pentingggg Syaz kita tahu kekurangan kita
    pasangan swetttt♥️♥️

    ReplyDelete
  3. ada keistimewaan & kelebihan SR yg buat boypren terpikat...semoga bahagia hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  4. Hihi, same! Xnk nmpk muka bulat dlm gambo selfie..

    ReplyDelete
  5. Semoga bahagia selalu Syaz....!!

    ReplyDelete
  6. Hehe...memang akak gunakan tips ginilah. Lagi satu, gambar sudut sisi..lagi nampak kurus 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya kalau dari sisi, boleh tahan juga tebal haha

      Delete
  7. Aaa.. belom ada pasangan.. acano.. Kahhh.. Haha.. Nice tipsss.. Stay happy dan bahagia till jannah eh you both.. Amin

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE