Halah halah tajuk macam nak bagi tips professional je kn. Kih kih.. SR sebagai seorang yang taklah kurus ni, kalau nak bergambar dengan orang lain, mesti akan timbul satu perasaan malu dan segan kalau tampak gajah besar dalam gambar, walaupun hakikatnya memanglah tak kecik pun kan. Haha!
Tipsnya?
Sila berdiri belakang pasangan anda.
Tersoroklah kegempalan anda tu. Hahahaha!
Tak adalah, saja je nak upload gambar berdua dengan boypren kita ni haa. Orang yang paling sabar melayan perangai pelik-pelik SR ni. Yang sabar melayan kepala angin SR.
Dahlah tak cantik, perangai pun tak berapa nak elok, tak penyabar, tak lemah lembut, garang dengan anak-anak (bapak diorang of course terpalit sama!), tak terer masak, tak pernah dapat APC kat tempat kerja (walau segala benda aku terlibat 😂), tak ada sesuatu yang boleh dibanggakan sebagai teman hidup dan ibu.
Setiap hari bergelut dengan perasaan sendiri supaya terus melangkah dengan yakin yang dipaksa-paksa.
Terima kasih ye encik boyfren sebab sentiasa (most of the time) ada bersama ☺️
18 Comments
Tips yang sangat membantu..eheheh..
ReplyDeleteSemoga SR dan pasangan berbahagia selalu..
Hihi aminnn
Deletebetui
ReplyDeletegambar nmpk sipi2 blkg org pastinya nmpk kurus kan
Syaz cantik dri pandangan mata berbeza beza
yg pentingggg Syaz kita tahu kekurangan kita
pasangan swetttt♥️♥️
Awww sweet betul komen ni hehe
Deleteada keistimewaan & kelebihan SR yg buat boypren terpikat...semoga bahagia hingga ke jannah..
ReplyDeleteAminn ya rabbal alaminn
DeleteHahahaha..kelakau entry ni
ReplyDeleteNanti cuba tips tu tau hehe
DeleteHihi, same! Xnk nmpk muka bulat dlm gambo selfie..
ReplyDeleteI feel u heheheh
DeleteSemoga bahagia selalu Syaz....!!
ReplyDeleteAminn ya rabbal alamin
DeleteHehe...memang akak gunakan tips ginilah. Lagi satu, gambar sudut sisi..lagi nampak kurus 😄
ReplyDeleteSaya kalau dari sisi, boleh tahan juga tebal haha
DeleteHehe ambil di belakang.
ReplyDelete😂
Deleteawww..romantiks
ReplyDeleteAaa.. belom ada pasangan.. acano.. Kahhh.. Haha.. Nice tipsss.. Stay happy dan bahagia till jannah eh you both.. Amin
ReplyDeleteSetiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)
Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)