Thursday, January 20, 2022

Ulangtahun Pernikahan Yang Ke 10

SR hilang rentak blogging minggu ni sebab busy. Ah, klise sangat alasan tapi itulah realiti Hari ni SR apply cuti sebab rasa mental SR dah sangat hazab sebab letih. Dan SR guna kesempatan tu untuk masak-masak sempena anniversary SR dan zaimi yang ke 10!

10 tahun, pastinya bukan smooth sailing bak kata orang putih. Perkahwinan mana yang tak ada turun naik, baik gaduh kan? Tapi alhamdulillah... Perkahwinan la yang mematangkan SR dan suami.

10 tahun, kami kini diamanahkan dengan 3 orang permata hati. Anak sulung pun lagi beberapa tahun dah masuk fasa remaja weh. 

Jadi, hari ni selain SR masak, balik dari kerja, zaimi pun ada belikan Kek Red velvet dari Harold's Bread, Texas Chicken dan SR orderkan juga air dari Tealive.

Hah makan!





Memang ke laut diet hari ni.
Makan sampai kekenyangan!

Malam ni kena tidur awal, esok anak-anak semua sekolah, SR pun ada talk esok (wish me luck!), lepas tu ada meeting pulak. 

See you soon gais!

+++

Ada ucapan untuk anniversary kitorang? Ahahahah halamak bajet retiz pulaks 

15 comments:

  1. Salam ulangtahun. Tahniah. Moga seisi keluarga SR sentiasa diberkati dan bahagia selalu.. amin...

    ReplyDelete
  2. Ucapan ini ditujukan buat Syaz dan Zaimi,
    Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Ke-10 💐
    Moga dikurniakan Allah rumah tangga yang bahagia di dunia & akhirat.

    ReplyDelete
  3. dari aida utk SR, semoga kekal bahagia hingga ke jannah.
    sabar. tabah. percaya. yakin :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah
    Eppi annibersari yang ke 10
    Semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  5. Happy wedding anniversary 🎉. Semoga lah selalu dilindungi pernikahan kak Syaz dan selalu bahagia dengan keluarga 🌹

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ye... umah mentua di kelate ke? mesti reti make budu ni...

    ReplyDelete
  7. happy anniversary❤️
    congratss Shaz dan hubby
    10 years
    semoga terus kekal. bahagia ke hari tua bersama sama.
    aaminn

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah tahniah buat syaz dan suami semoga kekal bahagia hingga ke syurgaNya, aamiin

    ReplyDelete
  9. hepi anniversary untuk Syaz dan suami! Semoga berbahagia samai ke Jannah. nak bajet retis kena ada hashtag. hehe. selamat bercuti dan recharge untuk talk esok

    ReplyDelete
  10. happy anniversary yg ke 10 buat SR dan Zaimi moga berkekalan hingga ke syurga

    ReplyDelete
  11. Eloklah berehat dan enjoy cuti. Dapat menikmati dan meraikan hari ulang tahun. 10 tahun bukan kejap.
    Selamat ulangtahun perkahwinan ke 10. Semoga terus bahagia bersama sampai syurga. Aaaminn...

    ReplyDelete
  12. selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 10...moga kekal bahagian hingga ke jannah...aamiin

    ReplyDelete
  13. Selamat ulang tahun buat Syaz dan suami..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah . Selamat ulang tahun perkahwinan Syaz dan suami

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot