Mainan Happy Meal Kad Kredit | Wordless Wednesday

  


 

Post a Comment

7 Comments

  1. dulu masa keja hotel, selalu beli happy meal sbb kumpul toys utk adik2
    pas kawin kumpul utk anak2 plak
    now masing2 dah besar, kadang2 beli kasi kat anak buah plak. tapi dah jarang la

    ReplyDelete
  2. Kemain ya mainan McD, terus bagi kad kredit ๐Ÿ˜„

    ReplyDelete
  3. McD ni pandai depa goda kanak-kanak kan....mak kanak-kanak pun turut tergoda๐Ÿคญ

    ReplyDelete
  4. hepi ja 3 beradik dgn mainannya

    ReplyDelete
  5. Nih bukan budak-budak je suka. Mak budak pun suka ni hehehehehhe

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.