Wednesday, April 20, 2022

Dettol Onzen Moisturizing Antibacterial Body Wash | Wordless Wednesday



 

8 comments:

  1. Suka pakai mandian dettol. Dulu pakai yang gold tu lepas tu tak produce dah rasanya. Susah nak jumpa. Bertukar guna onzen tapi yang honey & shea butter. Wangi jugak. Avocado & aloe vera belum pernah cuba lagi.

    ReplyDelete
  2. Anak Mrs.A yang sulung suka bodywash brand dettol ni.
    Mrs.A suka Shokubutsu yang balinese tu tapi susah sikit nak cari yang tu

    ReplyDelete
  3. suami tak suka pakai dettol...so mm tak pernah dah beli dettol

    ReplyDelete
  4. ammi suka lifebouy...penah guna dettol tp rasa melekit je badan lepas mandi. yg Onzen ni tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  5. bau dia macam mana ye. nk try la

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot