Saturday, April 17, 2021

Ulasan dan Rating Novel Syaz Eym di Goodreads

 Assalammualaikum semua, macam mana puasa hari ni?

Hehe..

Semoga semua berjalan dengan baik.

Ada yang pernah baca novel-novel daku kan?

Kalau sudi, bagilah rating dan review di πŸ‘‰ Goodreads ni ya 😊


Hujung Pita | Sebarkan Manfaat Sempena Ramadhan #5

 Dulu-dulu masa belum tahu pasal trick ni, masa sekolah dululah, memang akan jadi satu kerja pulak nak cari mana punca pita tu. Nak kena tengok, raba, gosok-gosok jari..
Kadang tu masih jugak tak jumpa mana garisan akhir kita potong pita tu.

Friday, April 16, 2021

Cara Gosok Baju Berbutang | Sebarkan Manfaat Sempena Ramadhan #4

 Tinggal di rumah yang jumlah lelaki lebih banyak dari perempuan ni, baju kemeja yang berbutang ni memang banyaklah nak kena gosok.

Baju kerja zaimi, baju sekolah ada, baju tadika amir, baju aku pun kadang-kadang ada juga jenis berbutang ni.

Thursday, April 15, 2021

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot