Search This Blog

Monday, October 26, 2020

Tujuh Bintang untuk Diri Sendiri

 

Minggu lepas amir ada tunjuk kerja yang dia buat masa kat tadika.
Dia warna lobak merah, lepas tu nampak lah dia dah boleh tulis nama dia sendiri siap dengan nama zaimi.


Sunday, October 25, 2020

Hipnotis - Dr Mafeitz | Review Buku


Cover buku ni mengingatkan aku masa aku berada atas katil sempit atas dewan bedah ketika bersalinkan amir dan ayu.

Saturday, October 24, 2020

Semua Sekolah Seremban Perlu Ditutup Minggu Depan

 Kecoh perkongsian sana sini tentang penutupan sekolah-sekolah di daerah Seremban mulai minggu depan sehingga November 2020.


Tin Milo Limited Edition 1950s

 Haritu aku ada buat enty tentang Tin Milo Limited Edition 1970s kan?

Isnin lepas, aku terjumpa Tin Milo Limited Edition 1950s pulak gais!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me