Showing posts with label Awie. Show all posts
Showing posts with label Awie. Show all posts

Tuesday, November 24, 2020

Hampir Setahun Yang Lalu


 Hallu.
Baru lepas sudah semak draft2 proposal dan thesis students.

Lama pulak terkebil-kebil sementara nak tidur ni ha.
Jadi marilah upload satu gambar yang diambil hampir setahun lepas.

Masa ni hari defence proposal untuk pelajar FYP1.
Tengok gambar ni, memang timbul la rindu yang melampau pada working life di campus.

Hmm..

Rindu nak pakai baju lelawo, nak make up..
Hahaha

Aku rasa esok walaupun WFH, aku nak pakai make up la, aci tak? 

Hahaha macam la kalau make up jadi lawa macam che ta!

Eh cuba zoom dekat kertas hitam yang depan aku tu.
By the way aku yang baju hitam tudung hitam, duduk dua dari kiri.
Kot ada yang tak kenal kan.

Ok cuba teka tu kertas apa?
Teka la teka la!

😂

Itu adalah pamphlet Konsert Romantika Awie.
Aku kunun tengah bagi hint la kan dekat zaimi, yang aku teringin nak pergi.

Hint tinggal hint je la wehhh..

Tiket mahal 1 hal, yang zaimi nak kasi aku pergi konsert Awie???
😂😂😂


Apooooo la entry takde motif aku ni 😂


Saturday, October 31, 2020

Awie


 Harini rasa lemau melampau.
Tak sedap badan.

Cuma rehat rehat je kat rumah, marathon layan video muzik Awie 😂

Dari kecik sampai sekarang memang minat nau dengan Awie ni ha.

Wednesday, December 8, 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah: FIlem Terbaru Mamat Khalid

Hai semua!
Dah pergi tengok Ngangkung?
Aku dah..haha.. aku bagi 4 bintang kat filem tu..

9 Disember ni pulak, akan ditayangkan satu lagi filem yang aku rasa best,
iaitu Hantu Kak Limah Balik Rumah..


Wah bunyik macam best je filem ni kan, aku harap 95minit dalam filem tu best lah kesemuanya.. kadang-kadang ada filem tu promosi bukan main, tapi banyak je scene yang mendatar dan mengundang rasa mengantuk..huhu..

Antara pelakon Hantu Mak Limah Balik Rumah ni adalah Awie, Umi Nazeera, Johan Raja Lawak, Sofi Jikan, Zami Ismail.. Dan filem ni memang Mamat Khalid menggunakan loghat Perak..

Em sama-samalah kita tengok macam mana filem ni nanti, tak sabar pulak! 
Ye lah, wartawan kat Harian Metro puji tau!

ps: suka ayat Mamat Khalid dalam artikel kat Harian Metro tu, "Kalau kita nak jadi masyarakat maju, kita jangan percayakan sangat dengan tahyul."

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads