Pages

Search This Blog

Showing posts with label Lisdawati. Show all posts
Showing posts with label Lisdawati. Show all posts

Sunday, January 25, 2009

Zamarul Hisyam & Lisdawati

Lalalala.... tadi aku g antar adik aku g kelas gitar kat RHEMA MUSIC kat Kajang.. kat deret sebelah kedai buku Czip Lee tu.. kalu org kajang ngan area bdekatan sure tau ne kdai ni.. pastu.. kelas gitar nye tu 30 minit.. aku ngn zaimi pon g la round2 kat kedai2 sekitar tu.. malas nak naik.. jenjalan.. jnjalan.. tetibe ku ternampak sorg mamat yg agak tak berape tinggi.. macam kenal je..


eh eh.. ZAMARUL HISYAM la.. watpe lak dier kat kajang ni.. pastu aku caka la kat zaimi.. aku ternampak zamarul hisyam.. tak sempat zaimi nak bg respon.. aku ternampak lak LISDAWATI..


dgn selamba yaya nye aku pon ckp..


"eh eh.. lisdawati...."


mase tu lisda duk lalu sebelah aku.. dier dgr aku ckp dier pon pandang.. pastu dier senyum..


mase aku ngn zaimi duk pandang ke mane si lisda nak g, abang tukang kasut yg de kat sebelah tu pon tetibe je bersuare..


"dorg nak shooting kat kedai emas tu.. semalam produksi ade bgtau abg.."


hoh? kot iya pon dorg nk blakon xkn dorg btau abg??

haha.. iya la tu dorg nak blakon.. jenuh kene touch up make up si lisda ngn sorg lagi artis pompuan tu.. sape ntah aku pon x kenal lg.. tp lisda cantik la..



pas kelas nana saje g balik kat set shooting tu.. tgk dorg duk blakon lg.. dengar la zamarul jerit2.. blakon cam cara dier salu blakon tu.. lisda cam xde dialog je.. huhu.. sempat la gak aku tgkp gmbr..
nk bgambar ngn dorg cam malu je plak.. lgpon cam sebok je.. zamarul pon tersengih2 je.. xtau la sbb panas ke hape.. haha..




jumpe artis lagi.. hahaha!!
(^^,)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.