Pages

Search This Blog

Showing posts with label Salwa. Show all posts
Showing posts with label Salwa. Show all posts

Thursday, September 1, 2011

4 Anak Dara di Pondok Kecil Jambu Bongkok

Housemates ~
Eh tapi sekarang dah jadi ex-housemates.



Masa tengok gambar ni, mesti ada rasa sayu..
Sebabnya, dah lamaaaa benor aku tak ketemu dorang ni di alam 3D.
Bertegur pun secara virtual je. Hoho..

Masa ni kami ada field trip dekat Hutan Jambu Bongkok,
untuk subjek Ekologi Lapangan kalau tak silap.
Tahun 2007 kot?
Masa ni dah hari nak balik dah, maka sudah tentunyalah menjadi sesi fotografi..haha

Snap sana snap sini, jalan sana jalan sini, kami pun terjumpalah pondok ni, dekat-dekat dengan pantai..
Dengan penuh semangat, kami pun meniti titi (erk??) untuk ke pondok ni:



hahaha~!
Aku yang jalan depan sekali..semangat gila!

Gambar kedua ni kalau tak silap, Shabanun yang snap.
Masa ni kalau dapat snap gambar bon bon adalah victory!
keh keh..

Gambar yang pertama tu seriously aku tak ingat siapa yang snap..
Sapa ha...?

Thursday, January 7, 2010

Kiriman Shabanun Salwa

Hello!
Update lagik!

Sebab gumbira!
Gumbira!

Hehehe..
Tadi kan, tetibe je ada posman hon hon depan umah..
Aku pon menyuruh adik aku gi tengok..
Kot2 la abahnye surat ke pe ke..
Tapi pada masa yang same aku jengah2 gak la kat muka pintu..
Sekali aku terdengar posman tu kata..

"untuk Nursyazni.."

uiks, aku tu!
Aku dapat pos laju!
haha! apekah ia?



aku pon tengok sender dia sape..
sebab tulisan macam kenai..
rupenye dari Wa..

=)

Wa adalah salah sorang kawan baik aku..
Geng tot tot!
Kami jumpa di UMT, sebilik, serumah..
ketawa, gaduh..haha!

Wa bagi kad besday!
yay!

Dan jugak seutas gelang..

jangan tengok tangan aku tu, tengok gelang je..hehe..

Thanks Wa..mwah mwah!

Wa dan aku..
dalam 3 tahun lepas..
Masa zaman kurus dolu2 daa..
Aih ni yang semangat diet makin berkobar2 tengok gambar lame ni..
heeee!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.