Showing posts with label The Karate Kid. Show all posts
Showing posts with label The Karate Kid. Show all posts

Wednesday, January 12, 2022

Demam Cobra Kai

|Ini bukan review|

 Inilah punca SR malas tak rajin nak hadap dan update blog sehari dua ni. Kah kah. And also few other things. Tapi, SR memang tengah marathon series Cobra Kai ni dengan adam. Tak boleh stop tengok weh. Lepas satu episod, ke episod seterusnya! Dah lama dah series ni, dari 2018. Tapi SR baru rasa nak tengok. Ajak adam sekali. Last-last dia pulak yang tak boleh berhenti tengok jugak. Balik kerja, terus dia tak sabar-sabar ajak SR buka Cobra Kai ni.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot