Search This Blog

Showing posts with label amerul affendi. Show all posts
Showing posts with label amerul affendi. Show all posts

Thursday, November 19, 2020

Setelah Menabung Bertahun | Thankful Thursday

 Rumah orang lain, dah lama dah ada TV 4K UHD atau Smart TV.

Rumah aku memang pakai TV yang abah bagi, umur TV tu pun dah dekat 20 tahun 😂


Sorry Amerul Affendi sebab jadi model dalam TV tu haha (ini je gambar TV lama tu yang senonoh)

Monday, September 7, 2020

Sembil9n

 Aku baru je habis tengok series Sembil9n ni hari sabtu dan ahad haritu.

Drama ni dah lama, tapi asyik bertangguh nak tengok.

Mini series yang ada 10 episod ni, berlatar belakang kan kehidupan masyarakat terpencil di Kalimantan.

Drama ni adalah kerjasama Indonesia dan Malaysia, jadi para pelakon dia terdiri dari 2 negara.

Sunday, August 30, 2020

Di Mensi Oleh Bomba Kbomb


 Entry ini tiada motif juga, sama macam entry aku yang bertajuk Mengusik Alan Anak Mak Jah

Tapi saja nak abadikan di sini, sebagai kenangan diri sendiri je. Eheh

Alkisah semalam saja lah mention pelakon-pelakon hebat dalam telefilem Hari Terakhir Seorang Pengurus.

Aku memang suka sangat drama tu, banyak kali dah tengok.

Memang drama dia ringkas je, tapi dia deep.

Ayat-ayat dia deep, plot dia ada maksud tersirat yang kita kena read in between the line.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me