Pages

Search This Blog

Showing posts with label angkasa. Show all posts
Showing posts with label angkasa. Show all posts

Tuesday, October 5, 2010

Baju Angkasawan Kanak-Kanak

Ternampak kat Facebook ni tadi, makcik aku kena tag dekat gambar tu.
Comel lah! 




Memang berkenan tahap teratas dah ni!
Tapi..aku tak ada anak/adik kecil la pulak..huhu..
Oh lupa nak cakap, kepada sesiapa yang berkenan nak beli untuk anak atau adik yang kecil lagi, bolehlah terus pergi ke MY LIL' ZAHRA COLLECTION.
 Ada pelbagai design lain lagi dan juga dalam pelbagai saiz.

Kalau ada baju tidur angkasawan ni ni untuk orang dewasa kan best..
Boleh gak berangan-angan jadi kawan Sheikh Muzaffar kat angkasa nun..hahaha!
Ish comel lah.. :)


ps: teringat haritu aku tengok Mission to Mars, tak puas hati betul aku dengan ending dia, ada ke patut si Gary Sinise tu ikut si alien tu pulak..adeh..

Saturday, April 10, 2010

Laman Sosial Pertama Hantar Mesej Dari Angkasa Lepas



Soalan ni keluar tadi..
Aku tak tau pun pasal ni sebelum ni..
Serius aku tak tau..uwaaa!
Angkasawan mana yang hantar mesej guna social sites ni?
Dari angkasa pulak tu..

Nervous aku..tengok pilihan jawapan ada Facebook, Myspace, Google & Twitter..
Google dah sah-sah dah bukan laman web sosial kan? 
Myspace ni nampak sangat macam acah je..
Facebook lak macam boleh, tapi.. aku pilih Twitter..


Then tadi aku search kat internet aku terjumpa NI..
Jadi..aku rasa memang betul la Twitter kot jawapannya..hua hua..
korang boleh la follow astronaut ni: Astro_Mike..
dia ada ramai gileeerr follower!

Nampak sangat pengetahuan am aku lemah..tu lah..
malas membaca -_-"

ps: harini aku letih, tp aku heppi dapat jumpa Zaimi :D

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.