Showing posts with label hadiah. Show all posts
Showing posts with label hadiah. Show all posts

Sunday, July 18, 2021

Baju Kelawar Baby

Gambar lama ayu.
Masa ni pertama kali dia pakai baju kelawar.
Adik aku hadiahkan dekat dia.

Friday, March 26, 2021

Dorongan Istiqamah

Beberapa hari lepas, sesampai je aku kat ofis, aku nampak ada 1 beg kertas putih tersangkut dekat tombol pintu.

Bila aku intai-intai, ada sekeping nota kecik kat dalam.

Sunday, February 14, 2021

Syair 7 Puteri, Impiannya Termakbul


Beberapa hari yang lepas, tiba-tiba datanglah abang posmen yang kacak bergaya memasukkan satu sampul surat besar dalam peti surat.

Sunday, January 10, 2021

White Musk® Fragrance Mist Body Shop

Lama aku tunggu parcel ni sampai.
Agaknya sebab cuti Krismas, New Year lagi, jadi yang patutnya sampai tiga hingga lima hari bekerja, jadi lewat pulak.

Tak apalah, asalkan kau sampai babe!

Sebenarnya aku beli White Musk Fragrance Mist ni memang sebagai hadiah birthday aku kepada diri sendiri.


Tuesday, January 5, 2021

Tote Beg Dengan Nama Sendiri

 Nak kongsi berita gembira!

Semalam, ada bungkusan sampai.

Sebab tak ada order apa-apa pun dari mana-mana, jadi macam buat derk je masa adam pergi ambil kat pagar. Sekali lepas tu, dia terus je lari naik atas sambil jerit "makkkk barang makkk!"

Sunday, January 3, 2021

Syazni 35!

 Ya ini entry lain.

Walau semalam aku cerita pasal birthday zaimi yang ke 35, hari ni aku nak cerita pasal birthday aku pulak yang ke 35 😂

Birthday aku dengan zaimi memang sangat dekat, walaupun pada tahun yang berlainan ahaha

Thursday, December 17, 2020

Buah Tangan Shikin Razali | Thankful Thursday

 Sabtu lepas, masa tengah pack barang nak balik kampung, ada parcel sampai.

Fikir punya fikir, rasanya tak ada beli apa-apa pulak.


Thursday, December 3, 2020

Monday, November 30, 2020

Terima Kasih Kak Aini

 Last week ada buat COD buku aku tu pada yang duduk sekitar Senawang ni, saja sambil ambil angin.

Lama terperap kat rumah.

Lagi lama perapan kat rumah compare dengan Kambing Perap weh.

Keh keh keh..

Jadi, bila sampai rumah Kak Aini, colleague jugak, tapi dia dah pindah Kampus Seremban 3.

Dia excited aku dah keluarkan buku, terharu aku..

Dan dia ada bagi hadiah sikit..



Awwww tenkiu Kak Aini, semoga murah rezeki akak sekeluarga 💓💓

Have a great week ahead kawan-kawan!


Jangan lupa jeling statcounter di atas 😊

Friday, November 27, 2020

Monday, November 2, 2020

Salam Sayang Blogger Hidana

 Alhamdulillah, minggu lepas cek peti surat, ada 3 keping sampul surat.

Satu dari Bank Islam, satu dari Kurnia Insurans, dan satu lagi ada setem.

Jeng jeng jeng!

Thursday, October 22, 2020

Friday, October 9, 2020

Tuesday, September 22, 2020

Hadiah dari Kak Paridah untuk anak-anak

 Minggu lepas telah sampai ke rumah hadiah daripada blogger kesayangan semua, iaitu kak Paridah Ishak, untuk anak-anakku.

Friday, September 18, 2020

Alkisah Hadiah

 Kisah beberapa minggu lepas, amir ada ujian dekat tadika dia.

Punyalah dia takut nak ujian tu, sebab dia ingat ujian tu apa agaknya entah, asyiklah taknak pergi sekolah.

Jadi, nak pujuk dia, aku pun cakaplah nak belanja dia sesuatu dari shopee.

Saturday, September 12, 2020

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot