Pages

Search This Blog

Showing posts with label keropok. Show all posts
Showing posts with label keropok. Show all posts

Thursday, May 22, 2014

Menangis Nak Ikut Masuk Toilet

Anak aku ni boleh tahan jugak kuat dia punya drama..haha
Memang setiap kali ayah dia, atau aku sendiri yang masuk toilet, dan tutup pintu toilet, mesti dia akan menangis sambil ketuk-ketuk pintu toilet tu..

Konon-konon macam nak ikut lah.. haha..

Entah apa yang dia nak buat ikut kitorang entah lah..


Agaknya apalah dia fikir kitorang buat, atau pergi manalah agaknya, lepas masuk dalam pintu tu..

Tu gambar pagi tadi, melalak-lalak nak ikut ayah dia masuk toilet..
Kelakar pun ada..

Jenuhlah pujuk, bawak pergi tengok ikan..
Bila kita sebut, ''fish'', dia pun sebut gak, tapi bunyi dia jadi "pishhh"

Oh lupa nak update, zaimi dah beli akuarium, tercapai jugak hasrat laki aku tu nak bela ikan dalam akuarium kat rumah sendiri.. :)

Entry pasal akuarium tu nanti lah, esok ke..

Sekarang ni aku duk transfer gambar dengan video adam dari memory card handphone ke desktop, banyak sungguh!

Bila tengok balik gambar lama adam, alahaiiii..... lainnya!!



Keciknya masa ni!!!
Oh adam.. dah besar dah anak emak..
dah banyak perangai..
tapi takpa, mak sayang!

Mmmwaahhh!


Ni gambar sabtu lepas..
dah terel makan keropok lekor sendiri..


Ni antara gambar latest lah ni..


Anak ayah..

Dua orang ni antara harta aku yang tak ternilai..
Syukur..

Ok, tajuk tu memang tak sesuai kan.. hahaha!
Bedal lah!

Monday, February 16, 2009

Kucing Angkat..Blacky!

tak pasal2 aku ade kucing angkat kat KIAM ni..
itam legam..
jadi aku pggil dia blacky..
dia duk blok 2..
cewah...cam sewa bilik lak dia..
jadi, tiap2 kali aku balik, kene lalu blok 2 dulu..
dia mesti temankan aku balik blok 5..
siap naik tgkat 4 lagi..
lame2 aku pon rapat ngn dia..
hahah!!
eh btol la..x tipu punye...
ha! kan dia ikut aku tu.. baik si blacky ni...
jadi aku pon bg la dia mkn..
ari2 aku bg dia kopok ni...
aku pecah2 kan la...

xpela..wat baik ngan kucing ape salahnye...


tgk ni dia duk mkn...
nyum nyum...



rangup tak berkrim...
haha..


pasni teman aku lagi..
nnti ari2 aku bg ko mkn ye Blacky..

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.