Search This Blog

Wednesday, August 26, 2020

Terpaling Happy Jemput Abang | Wordless Wednesday | Few Weeks Ago


24 comments:

  1. Se happy warna bangunan belakang tu! Ceria!

    ReplyDelete
  2. Jap. Ada cerita ke post ni? atau gambar je? Nak click kat mana untuk baca cerita? ke tak ada? hahah eh confuse pulak ni...

    ReplyDelete
  3. Dia pun mesti terpaling happy tengok mama dia jemput..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Macam budak2 sekarang cakap wak, tung ah eheh

      Delete
  5. Replies
    1. suka sangat, entah apa seronoknya tengok abang amir dia keluar dari tadika tu wak hehe

      Delete
  6. tak sabar nak gi school tu...warna2 yg ceria..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sis, asyiklah cakap nak pergi sekolah jugak, beria2 hehe

      Delete
  7. anak ammi no. 2 (khilfi) pun gitu dulu. kalau nak ambil kakak dia dari taska dia yg paling laju naik atas. Dia yang paling laju bagi salam dengan suara halus dia tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya apalah yang budak2 ticik ni fikir abang kakak dia buat kat tadika tu kan, dia rasa teruja sangat hehe

      Delete
  8. mesti ayu pun xsabar nk msk school kan hehee

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me