Thursday, December 24, 2020

Kek Anniversary Pertama | Throwback Thursday

 Masa tengah 'membersihkan' gambar-gambar yang dirasakan tak patut kat Facebook, ternampak gambar ni.

Alolololo..



Masa ni kami masih berdua, jadi beli kek kecik je.
Kalau tak silap, beli dekat Mastura Cake kat deret kedai berdekatan rumah sewa kami masa tu.

Main bedal je beli ni, siap ada Belle dari Beauty and The Beast lagi ahahah!

Jadi, dah jadi tradisi family kecik kami, tiap kali ada ulangtahun atau celebrate apa-apa, mesti beli kek atau makanan yang jarang beli macam KFC ke apa ke..

Sekadar meraikan antara satu sama lain πŸ˜ƒ

Lagi beberapa hari nak masuk ulangtahun yang ke 9, insyaallah.

9 tahun sebagai suami isteri, 15 tahun dah kenal.

Memang dah boleh keluar 1 novel biography dah kalau aku nak tulis pasal zaimi dan kami, bergaduh pun dah berapa round dah, tak terkira πŸ˜‚πŸ˜‚

Siapa lagi daku nak annoyed kan kalau bukan kamoo.. πŸ˜†

++++

Siapa terlepas cerpen terkini, boleh klik gambar di bawah ya!


32 comments:

  1. cute keknya..siap ada rumah & cendawan..hihi..

    semoga kasih sayang kalian berdua tetap mekar utk selamanya, dunia & akhirat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihihi aminn.. tq kak nohas atas doa itu πŸ€—

      Delete
  2. Heppi 9th anniversari in advance, haha..awai2 akk ucap sbb takut tak perasan nnt,sbb akk ni bukan hari2 bw, hari2 rileks barulah boleh bw dgn tenang.

    ReplyDelete
  3. tahniah., semoga tatap kekal hingga ujung nyawa., aminn

    btw., laki tu xde blog ke ? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih waklat atas doa itu, aminnn...

      Dulu tahun 2008 2009 ada, sekarang takde.. setakat yang saya tau la haha

      Delete
  4. Betul. Anniversary mengeratkan lagi hubungan hheheh

    ReplyDelete
  5. simple and looks so tempting hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. actually dah tak ingat perisa apa hahaha

      Delete
  6. Replies
    1. Biskut waffer yang keras je tu.. lemau lak tu hahaha

      Delete
  7. Best jugak buat hari khamis utk #throwback thursday kan? Rabu dh wordless wednesday.. jom start 2021 syaz!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe jom jom.. saya dah start dari jun haritu lagi, at least ada benda nak cerita kan kakmim, let's 😘

      Delete
    2. Insya allah.. x perasan pulak syaz dh selalu buat.. semoga kakmim ingat #throwbackthursday tu nanti πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

      Delete
  8. Nampak sedap pulak kek time malam2 gini hehe

    ReplyDelete
  9. Semoga berbahagia sampai bila-bila Syaz. Dari satu ke sembilan and still counting. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah. Amiin :)

    ReplyDelete
  10. Pergh.. lama bertahannn.. Alhamdulillah... semoga bahagia till jannah Allah...

    ReplyDelete
  11. Comel kek... sama la, bila clean up phone macam-macam gambar nostalgia yang ditemui... hehehehe... happy belated anniversary ya... semoga terus bahagia dan berjaya dalam redhaNya... oh ya, ingat kot dah follow ritu... ni dah done follow juga... #iissukacerpenmu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih, dan terima kasih πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ˜

      Delete
  12. Alhamdulillah. dulu dulu berdua comel je keknya..ke 9th years ni bolehlah celebrate beramai ramai kan kak. Happy 9th wedding anniversary. Semoga bahagia sampai syurga. Aaminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe insyaallah amiinn.. bum lagi anniversary nya, tapi dah dekat hehehe

      Delete
  13. Semoga kasih sayang kekal hingga ke akhirnya. InsyaAllah

    ReplyDelete
  14. Antara hari istimewa yang seronok disambut kan Syaz..
    Semoga terus kekal hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  15. Sedapnya kek tuuu!! Comel ada belle!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot