Wednesday, March 3, 2021

Ice cream time | Wordless Wednesday



 Kenangan beberapa minggu lepas sewaktu anak-anak tak ke sekolah lagi.

21 comments:

  1. Moment makan aiskrim tu yang akan dikenang sampai bila-bila :)

    ReplyDelete
  2. Tengah panas memang seronok makan aiskrim sambil ambil angin.

    ReplyDelete
  3. alolo comel nya kusi tu hehehe
    dapat la makan eskrem time panas2 ni ye..
    mmg heaven

    ReplyDelete
  4. comelnya makan aiskrim atas buaian

    ReplyDelete
  5. ralit makan ais krim yaa smpi amik gmbr pun x perasan ;-)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Moga sampai tua nanti makan ais krim lagi sama-sama ya.

    ReplyDelete
  7. bestnya, baik je duduk situ makan kat luar rumah lain feel dia

    ReplyDelete
  8. Panas2 ni memang sedap lh makan aiskrim..seronok budak2 tu menikmati.

    ReplyDelete
  9. simpan gambar untuk kenangan :)

    ReplyDelete
  10. sedapnya..hari panas makan aiskrim..chillin'..

    ReplyDelete
  11. Seronok beraiskrim time ni... lama dah tak aiskrim time jugakkk... hehehe kena buat operasi ke pasaraya berhampiran ni.hehehe

    ReplyDelete
  12. comel jer gambar tiga beradik dok makan eskrem kat buaian

    ReplyDelete
  13. Comel 3 beradik duduk kat buaian menikmati aiskrim dan permandangan luar rumah. Omak perati duk belakang :)

    ReplyDelete
  14. kanak2 memang minat sekerim
    Wak yang tua ni pun minat

    ReplyDelete
  15. Dapnyaaa.. makan eskrim adik beradikkk. hehe..

    ReplyDelete
  16. comelnye duduk situ smbil mkn aiskrim n tgk pemandangan luar

    ReplyDelete
  17. elok baik mkn ais krim ye semua ^_^
    Ayuuu..rindu kat ayu heheee ^_^

    ReplyDelete
  18. alorr so sweet..10 tahun lagi, suruh diorang posing camni gak tau..haha

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot