Saturday, 28 August 2021

Cetaphil Bright Healthy Radiance Set

Hari tu beli cleanser dia saja.

|entry kontot|

Lepas tu terasa nak beli 1 set pulak.
Harap-harap lepas empat minggu, memang makin oklah kulit muka yang aku kadang-kadang malas nak peduli sejak WFH ni.

Haha!

Dulu, masa WFO, rajin jaga muka sebab kan pakai make up.
Jadi kenalah remove make up, dan sebagainya.

Sejak duduk rumah dia jadi malas lah pulak.

Cuci saja.
Kadang rasa nak pakai facial mask, pakailah sekejap kan.

Tapi kan sebab selalu masak duduk rumah, rasa berlengas pulak muka sebab selalu masak kat dapur.

Ha marilah kembali membelai muka. 

14 comments:

  1. .alang-alang produk ni dah sesuai dengan kulit muka syaz tak salah kan grab satu set terus .

    ReplyDelete
  2. Cetaphil ni memang berkesanlah.
    Pernah tegur kulit muka anak murid SPM tahun lepas, cantik kulitnya. Sebelum itu kulitnya biasa saja.
    Bila kita tanya, jawabnya saya pakai Cetaphil.

    ReplyDelete
  3. Wah beli 1 set lagi. Berapa jumlah semua?
    Hehe ini memang memerlukan kerajinan. Paling liat hendak pakai krim siang atau malam.

    ReplyDelete
  4. Betul sangat. sejak pkp ni dan jarang keluar hanya cuci muka dan pakai moisturiser je. Keluar pun pakai suncreen. Makeup dan selain tu dah tak peduli dah. Selamat membelai muka. Best tu pakai one set. Harap berkesan juga.

    ReplyDelete
  5. wah makin cantiklah lepasni heheh
    kawan saya dulu muka breakout pakai cetaphil, dia kata ambil masa tapi sekarang muka dia dah okay dah

    ReplyDelete
  6. Cetaphil ni sedap dipakai..rasa smooth ja..harga pun berpatutan

    ReplyDelete
  7. dulu masa breakout teruk memang cetaphil biru jadi pilihan. tak pernah cuba yang baru ni lagi.

    ReplyDelete
  8. pernah pakai cleanser dia, mmg best..lembut je..

    ReplyDelete
  9. cntik packaging dia. nnti review ye kak syaz..

    ReplyDelete
  10. sib baek saya tak pakai mekap, tak perlu cuci muka selalu, hehehe

    ReplyDelete
  11. Dulu time belajar pun memang tak pernah missed skincare routine, tapi sejak dua menjak duk perap dalam rumah, kadang kadang pencuci muka pun malas hehehe. Tapi ccetaphil ni memang bagus sebab dia neutralkan balik kulit muka kita. Sebab tu ramai doktor recommendkan cetaphil ni.

    ReplyDelete
  12. haha..akak pulak sejak WFH ni, rajin manjakan muka. hari2 wajib buat skincare routine. sunscreen tu mmg wajib lah pakai wpun duk umah je. hehe..

    ReplyDelete
  13. bagus produk ni syaz! harga boleh tahan juga :)

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE