Showing posts with label Cetaphil. Show all posts
Showing posts with label Cetaphil. Show all posts

Monday, October 11, 2021

Testimoni Cetaphil Bright Healthy Radiance Set

 


Sebenarnya, masa baca komen dari Shida dekat post ni tadi, tersenyum sorang-sorang jugaklah haha! Sebabnya, aku pun perasan juga yang kulit muka aku sekarang dah tak sekusam dulu.

Monday, July 19, 2021

Cetaphil Bright Healthy Radiance Creamy Cleanser

Sejak asyik WFH, muka ni memang jarang sangat ditepek bedak atau foundation dan segala mala tu lah.

Jadi, memang muka sentiasa fresh je duduk rumah.
Baru-baru ni aku try guna cleanser cetaphil ni.


|THIS IS NOT A PAID REVIEW|

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot