Maggie Kari Tambah Telur | Wordless Wednesday

Post a Comment

20 Comments

  1. saya pun suka maggi kari letak telur macam ni. Dan, Kita pun ada entry maggi tunggu giliran, hehehe.

    ReplyDelete
  2. Sedap ni Syaz.
    Berapa bungkus maggi tu? 😀

    ReplyDelete
  3. SA suka mee maggi kari, letka sayur sawi banyak pas tu telur..perghhhhh

    ReplyDelete
  4. nampak simple tapiiiii... memang sedappp

    ReplyDelete
  5. saya masak megi kari mmg akan letak telur dengan kentang kalau ada...

    ReplyDelete
  6. uihhh ni la paling sedap time takde idea nak makan ape

    ReplyDelete
  7. menu feveret setiap masa ni apatah lagi dimakan masa hujan2 :D

    ReplyDelete
  8. Ini makanan ruji uncle hujung bulan.... heheheh

    ReplyDelete
  9. Sini hujan, tengok gambar ni terus jadi laparrrr

    ReplyDelete
  10. Sini hujan, kalau dapat semangkuk sedap juga ni ekkk...

    ReplyDelete
  11. kalu lapar sgt, memang bedal jga megi kari ni

    ReplyDelete
  12. Stok maggie sentiasa ada kat dapur

    ReplyDelete
  13. Sedapnyaaa! Hehhehe..Tambah bawang goreng..lagi umpphhhh

    ReplyDelete
  14. saya kalau masak sendiri maggi mmg macam ni lah. tambah telur jer...

    ReplyDelete
  15. Maggie kari kalau tambah telur lagi sedap ghaso eh :)

    ReplyDelete
  16. ni mmg all time favourimte mama ni.. lejen

    ReplyDelete
  17. Berselera betul menu ni , nak2 lagi time ujan . Memang akan cari maggie kalau lapar

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)