Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)
Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)
Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.
What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.
Disclaimer: Unauthorized Use of Photos
All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.
Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran
Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.
Top Post Ad
Peringatan Mesra
Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini.
Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik.
Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.
September 8, 2026
-
Bacaan Indeks Pencemaran Udara (IPU) di sekitar Kuala Lumpur
hari ini berada pada tahap tidak sihat mencecah bacaan
155 hingga 170 di beberapa kawasan....
Pengalaman Naik Tren LRT Hangit
-
Lepas dah update entry KL Fashion Week 2026 baru perasan ada lagi satu
benda nak cerita. Masa hari kejadian I pergi KLCC naik pengangkutan awam je
sebab...
Hira Cultural District, Mekah
-
*CATATAN KEMBARA 8 HARI 7 MALAM DI BUMI HARAMAIN*
*HARI KEEMPAT | JUMAAT, 10 APRIL 2026*
Sambungan entri terdahulu —> *Ukhuwah di Mekah : Buah Tangan Pember...
Program Jualan Rahmah Madani 2026
-
Husband share poster ni dr group whatsappp taman
ada *Program Jualan Rahmah Madani 2026 *
lokasinya di *Keramat Permai bersebelahan dgn Surau Al-It...
Mee Talam Pasar Jelawat Dan Masakan Lama
-
Bagi generasi macam saya, yang biasa makan masakan lama yang dah sebati
dengan selera, pasti dapat membezakan dengan masakan sekarang. Masa saya
balik k...
BUNGAKU
-
Tak terungkap dengan kata apa yang aku rasa. Cuma aku Aku rasa sunyi tanpa
dia. Bagaimana agaknya dia sekarang?
Bungaku, Maafkan aku, Keputusan isi suka...
Makan-Makan : Pistachio Tiramisu by Keyes
-
Haritu, ada jalan - jalan selfdate. Tengah jalan - jalan nampak booth
Keyes. Dah lama teringin nak cuba Keyes, tapi taknak beli secara online
atau mel...
Panduan Persiapan Percutian Keluarga ke Indonesia
-
Sebelum aku mulakan cerita tentang kisah cuti-cuti di Jakarta / Bandung
tempoh hari, aku kongsikan dulu persiapan kami sebelum bertolak ke
Indonesia untu...
Coretan Minggu Maulidur Rasul
-
بسم الله الرØÙ…Ù† الرØÙŠÙ… Assalamualaikum... Hari ini seorang di rumah. Tidak
rancangpun ingat hendak ikut balik kampung tapi Abah kata minggu tidak
balik ka...
Bengkel PKSK Fly High Edisi Terengganu di UniSZA
-
Alhamdulillah, selesai sudah dua hari Jelajah PKSK Misi Ke Asrama Penuh
bersama Fly High di UniSZA, Edisi Terengganu. Dua hari yang penuh ilmu,
semangat da...
Rayuan Semakan Permohonan Google Adsense
-
Assalamualaikum,
Selamat Petang.
*Rayuan Semakan Permohonan Google Adsense* | Dalam blogpost Fiza berjudul ‘*Blog
kena removed*’, Ejulz salah seorang r...
SERENITY VILLA KEMAMAN
-
Assalammualaikum..
Dalam 2 minggu lepas, Ida celebrate birthday MIL dalam masa yang sama kami
buat Family Day sekaligus. Kejutan ni di rancang dalam sem...
Sambung Belajar Di Kolej Komuniti Jelebu
-
Bismillahhirahmannirrahim...
As Salam and greetings to dear readers.
*Sambung Belajar Di Kolej Komuniti Jelebu (KKJU). *Kisah campak belakang
pada 23 Ju...
Long Weekend
-
Hola,
It’s been a very very long weekend.
A long weekend and semester break for the kids as well.
As a mom, a long weekend n semester break means u al...
Wordless Wednesday - Iced Americano Kenangan Coffee
-
Assalamualaikum dan hai,
Sebagai peminum kopi, americano dari Kenangan Coffee sedap tapi saya masih
lebih suka Zus Coffee punya americano lagi. Btw, 8/...
Kuih Talam Sofuto FamilyMart
-
Assalamualaikum readers
*Kuih Talam Sofuto FamilyMart* | Cuti Krismas hanya keluar makan dan cari
aiskrim di Family Mart. Entah apa yang menarik di Pena...
4 tahun penuh suka duka
-
assalamualaikum
post tanda meraikan empat tahun bersama sekolah sekarang.. kejap je macam
baru semalam dapat surat berjaya tukar tempat kerja.. betul betul...
Upset.
-
Dear blog,
Just wanna share what I feel at the moment. Might delete later.
Someone makes me feel upset today. She makes me feels like I am the one who
...
Selamat Hari Raya Aidilfitri!
-
Belum terlambat lagi rasanya untuk aku ucapkan *Selamat Hari Raya
Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin* kepada semua umat Islam tak kira di
Malaysia atau di m...
Bersara Penuh
-
Mulai hari ini aku akan menjadi pesara sepenuhnya.
Dah letih bekerja sejak umur 18 tahun. Bermula sebagai pelayan di restoran
mamak pekan Fair Park, Ipo...
Salam Dari Tanah Suci
-
Assalamualaikum semua sahabat-sahabat Blogger saya. Lama menyepi.. Ada saja
disini tapi tak berkesempatan nak meluangkan masa menaip di ruangan ini.
K...
Fully Vaccinated, Yeayyy :)
-
Salam and Hye
wahhhh dah hujung hujung bulan ogos dah korang. i pun tak tahu ape yang
busy betul i lately ni.* ohhh sebab kat office tu ramai pulak yan...
Kuala Kemaman
-
*Assalammualaikum and Have a Blessing Day Ahead*
Esok Sabtu. Eh, harini dah sabtu kalau ikut jam. Sekarang dah jam 0059.
Kira sabtu dah kan. Dah ada pla...
All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.
The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
Disclaimer: Unauthorized Use of Photos
All photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.
Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran
Semua foto di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.
cantik packaging mahaila tu
BalasPadamMacam pernah beli and sedikit pricey...x ingat plak letak mana
BalasPadammcm2 sekarang ni kannn...
BalasPadambelum pernah try ni..
BalasPadammasih setia dengan actifast yg sentiasa ada kat dalam bag..
selalu jugak nampak iklan. siapa tak sihat tu? semoga cepat sembuh
BalasPadamMenarik..
BalasPadamYang ni belum ada lagi. Boleh beli buat stok walaupun jarang nak telan panadol. Tapi kena stand by juga ubat ubatan ni.
BalasPadamKalau rasa pening pening boleh cuba ni
BalasPadamskali pandang mcm upharmol hahhaa entah betoi ke idak ejaan tu,,
BalasPadamsedap ni.. hehehe
BalasPadamSetiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)
Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)
Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.
What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.
Disclaimer: Unauthorized Use of Photos
All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.
Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran
Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.