Jambatan Pulau Pinang dan Jambatan Kedua Pulau Pinang | Wordless Wednesday












 

Catat Ulasan

11 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Ni la jambatan yg Vm guna ulang alik pergi kerja hahahah. btw VM follow sni yaa. jemput singgah blog VM https://vanillamaple.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. cantiknya gambar awan tu dengan langit yang biru

    BalasPadam
  3. Rasanya mmg semua pelancong lalu dekat jambatan pulau pinang ni akan ambik gambar pemandangan jambatan termasuk saya jugak :)

    BalasPadam
  4. Akak suka lalu jambatan kedua sebab lebih panjang dan kurang kenderaan. Hehe

    BalasPadam
  5. Rasanya belum pernah lalu jambatan ini. Harap suatu hari nanti ada rezeki untuk jejak ke sini.

    BalasPadam
  6. Yang jambatan ke-2 tu belum pernah lalu lagi

    BalasPadam
  7. saya yang bukan pelancong ni pun kalau lalu jambatan Pulau Pinang mesti kena snap gambar sekeping dua sebab cantik

    BalasPadam
  8. Suka pemandangan awan tu...kepok2 cantik

    BalasPadam
  9. Kalau lalu ke jampatan pulau pinang ni , tangan memang wajib pegang fone utk snap beberapa keping gambar , xpun record video

    BalasPadam
  10. Dua-dua jambatan dah pernah lalu..

    BalasPadam

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.

Disclaimer: Unauthorized Use of Photos

All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.

Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran

Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.

Top Post Ad