Kisah Otak


 

Post a Comment

8 Comments

  1. Uncle tak boleh kontrol my thoughts... serious!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan uncle...kadang-kadang dah "terbagi" pendapat baru terfikir...ehhhh apa aku cakap ni

      Delete
  2. Kadang2 ada juga berfikir “diluar kawalan” tapi masih cuba untuk kawal supaya x memudaratkan diri.. In shaa Allah! ;)

    ReplyDelete
  3. I can't control my thoughts 😅😂

    ReplyDelete
  4. Sometimes it happen.. hilang kawalan seketika... Lelagi bila time marah atau mengantuk giler... Fuhhh

    ReplyDelete
  5. Out of My Control memang tak boleh buat apa lah. Tapi yang boleh control tu, otak tak selari dengan perbuatan kadang. hehehe...

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)