Wednesday, 23 November 2022

WAWA Fruity Liptint Edition | Wordless Wednesday





 




7 comments:

  1. alahai comelnya kotak dia tu... isinya pun comel

    ReplyDelete
  2. tak suka sgt pakai liptint ni..sebab orangnya tak cerah.. bibir gelap dgn liptint ni macam tak berapa lut...

    ReplyDelete
  3. kalau fruity mesti sedap baunya...

    ReplyDelete
  4. Comelnya liptint tu...SA plak sekarang dah x leh pakai warna terang-terang dah..yang warna light2 dan looks natural je..cik abg tu x suka kaler terang2 dan mekap tebal ke apa...hehehe...

    ReplyDelete
  5. tak reti pakai liptint ...dah le bibir tebal haha

    ReplyDelete
  6. team art design WAWA ni kreatif betul!

    ReplyDelete
  7. Lain macam packaging dia.. nice..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE