Amir Masuk Wad

Assalamualaikum wbt...


Doakan kesembuhan anak SR, Amir...

Harap cepat-cepat boleh discaj ๐Ÿ˜”

๐Ÿ’”

 

Post a Comment

21 Comments

  1. Allahu...musim la sekarang ni... semoga cepat sembuh yer Amir.. strong boy!!!

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh, Amir. Tapi, Amir kenapa??

    ReplyDelete
  3. Allahu...kesiannya Amir sampai kena masuk hospital...semoga Allah beri kesembuhan kepada Amir, hilangkan segala kesakitannya hingga tidak ada sisanya lagi...ameen!

    ReplyDelete
  4. Semoga Amir cepat sembuh dan dipermudahkan urusan keluarga SR.

    ReplyDelete
  5. Allahu..pasaipa..Moga lekas sembuh ya

    ReplyDelete
  6. Kenapa Amir tu Syaz?
    Moga Allah kurniakan kesembuhan buat Amir.

    ReplyDelete
  7. Alamak ..kenapa plak tu syaz?? Get well soon amir..

    ReplyDelete
  8. syafakallah
    semoga cepat sembuh ye Amir
    kena apa tu syaz

    ReplyDelete
  9. Masuk drip ke tu? Siannya... GWS kiddo!

    ReplyDelete
  10. Semoga diberi kesembuhan buat Amir..

    ReplyDelete
  11. Amir demam ke Syaz..?
    Semoga amir cepat sembuh ya..
    Anak Aini pun baru kene demam semalam.. mungkin sebab cuaca

    ReplyDelete
  12. sian amir moga cepat sembuh cu amiin

    ReplyDelete
  13. Harap2 Amir cepat sembuhnya
    Aamiin

    ReplyDelete
  14. get well soon. memang la bimbang sgt jika anak sakit n masuk wad...

    ReplyDelete
  15. Cepat sembuh Amir... Kakak pun jaga kesehatan ya, memang lagi tak bagus musim saat ini, banyak sekali yang sakit. ๐Ÿค—

    ReplyDelete
  16. dah 8/2 baru nampak... semoga terus sihat Amir Zahari

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.