Setelah Seminggu Berpuasa


 

Post a Comment

4 Comments

  1. Kalau wak bangun setengah jam sebelum subuh dah terlewat sangat tu

    ReplyDelete
  2. bab puasa lepas ramadhan tu..selalunya, kalau dah selesai puasa ganti, selesai lah puasa sunat yang lain...tiap2 tahun berazam nak banyakkan puasa sunat...semoga terus istiqamah...aamin2x

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.