Recharge - Deep


 

Post a Comment

8 Comments

  1. Dapat peluk cium mak Ayah satu nikmat yg sgt besar πŸ€—

    ReplyDelete
  2. Allahuakbar,,,betul..recharge sangat...

    ReplyDelete
  3. betul... ibu bapa adalah tempat recharge anak2..

    ReplyDelete
  4. sebab tu la org suka balik kampung,...

    ReplyDelete
  5. Betul sangat ni. Bersemangat kalau balik kampung.

    ReplyDelete
  6. Pada yg masih mempunyai kedua ibu bapa selalu lah berjumpa mereka.. kita yg dh kehilangan ni mmg healing di pusara ayah sahaja

    ReplyDelete
  7. how true, tapi mama dh takde sumber charger tu dah huhu

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.