Pages

Search This Blog

Showing posts with label Azwan Ali. Show all posts
Showing posts with label Azwan Ali. Show all posts

Wednesday, March 31, 2010

Keadaan Terkini Din Beramboi


Salam semua..

Sayu je lagu2 yang keudara dari corong radio Era pagi ni..
Kesemua mereka begitu mengharapkan abang mereka,
iaitu Din Beramboi yang koma dan kritikal untuk kembali bangun dan pulih..
aku pun! serius!

Ada beberapa blog yang menceritakan punca DIn Beramboi boleh sakit,
antaranya adalah di blog Zaimi..
Korang boleh baca disitu..

Namun setakat kini [9.10 a.m],
sudah ada berita2 baik yang kedengaran..
Dengarnya beliau semakin stabil~

Khabarnya proses pemindahan darah berlaku dengan baik kerana ramai rakyat Malaysia yang prihatin pergi mendermakan darah kepada beliau! Tahniah rakyat Malaysia!

Antara berita2 baik yang aku tengok di Twitter adalah seperti ini:


lagi..


Berita yang positif nampaknya..Alhamdulillah..
Marilah kita teruskan berdoa agar beliau kembali sedar..


ps: D, Adi, Burn & Rini temankan Pak Nil kat konti pagi ni.. 

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.