Pages

Search This Blog

Showing posts with label Pizza Hut. Show all posts
Showing posts with label Pizza Hut. Show all posts

Monday, March 22, 2010

Pizza Chunky Loaded

Salam semua =)

Beberapa hari lepas, aku dengan adik aku saje2 lah pergi try pizza baru kat Pizza Hut tu,
yang namenye Chunky Loaded tu..

-kita minum dulu!-

-cantik tak shawl beliau?-

Taraa! Inilah pizzanye!
kami beli yg regular je..
bagaimane rasenye?
aku tak nak komen lah..
aku taknak dicakap menghasut ke ape ke..
maka, kalau nak tau tau, makanlah sendiri..huhu..

tapi, dah lame dah sebenarnya aku tak pergi ke Pizza Hut,
jadi mase aku pergi haritu, aku rasa sedikit teruja..
haha!

Sebab dekat tiap2 meja ade button2 yang leh dipicit untuk panggil waiter..keh keh keh..

nampak tak button2 oren tu?
hehe..
kiranya tak payah lah tercangak2 nak panggil waiter kalau dah bersedia nak order..
tekan je, nnti dia dtglah..

kepada sesape yang dah tau pasal ni, maaflah ye..
aku baru tau..
yelah, orang selalu makan nasik je, jarang makan pizza..hehe ;)

ps: teringat Pizza Domino.....drooooooling~

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.