Search This Blog

Showing posts with label Que Haidar. Show all posts
Showing posts with label Que Haidar. Show all posts

Thursday, October 15, 2009

Papadom Sakitkan Pipi


baru malam semalam aku dapat tgk Papadom..
seat 3 dari depan, lenguh leher mendongak..


tapi berbaloi!!

Sangat best OK citer tu!

Afdlin, salute!

Cerita 1 jam 55 minit tu padat,
padat dengan isi2 best untuk diingati..

sape2 yang belum tengok, gi la tengok!

Semalam pon ade seorang makcik yang seusia ngan nenek aku gi tgk sekali..
hehe..

Tapi makcik tu makci yang sedar diri tau..
bukan mcm azizah mahzan..
hehe..


sampai skg masih nak gelak tringat crite tu..
Farid Kamil & Que Haidar berlakon lain sikit dr biasa dalam Papadom ni..
hehe..

Pastikan korang tak terlepas scene 'Eksistensial Sial'..

hahahah!

=)

Sunday, January 25, 2009

Filem Maut


Fuh!!
korang..
gi la tengok citer ni.. siyes aku cakap iyanya mampu untuk menginsafkan..

baru kita sedar.. byk nye dosa kite kat Allah..
citer dier okey, ade 3 part..
cuma macam byk potong la.. jd part yg 1st tu jd slow and wat aku boring..
tp masuk 2nd part.. dah start best dah..

huhu..

Tuhanku.. aku tidak layak masuk syurga mu
namun tak pula aku sanggup
masuk nerakamu..

astarghfirrullah..


gotta go..adik nk modem dier balik.. daaa~~

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me