Thursday, October 15, 2009

Papadom Sakitkan Pipi


baru malam semalam aku dapat tgk Papadom..
seat 3 dari depan, lenguh leher mendongak..


tapi berbaloi!!

Sangat best OK citer tu!

Afdlin, salute!

Cerita 1 jam 55 minit tu padat,
padat dengan isi2 best untuk diingati..

sape2 yang belum tengok, gi la tengok!

Semalam pon ade seorang makcik yang seusia ngan nenek aku gi tgk sekali..
hehe..

Tapi makcik tu makci yang sedar diri tau..
bukan mcm azizah mahzan..
hehe..


sampai skg masih nak gelak tringat crite tu..
Farid Kamil & Que Haidar berlakon lain sikit dr biasa dalam Papadom ni..
hehe..

Pastikan korang tak terlepas scene 'Eksistensial Sial'..

hahahah!

=)

15 comments:

  1. haha~
    extensial sial.
    dang!
    geli tgk farid kamil.
    muahaha~
    i like Que~

    ReplyDelete
  2. woohooo...tak tgk lagiiii....akak bizi laaa (yuk~! bizi ke?)

    mmg org ckp best pon citer nih..

    n make sure syazni tgk new moon this 20 nov k? (pomote neh~!) hehe~!

    ReplyDelete
  3. putri: tu la, pandai farid & Q blakon kan..hehehe... rs nk tgk lg..


    lead: gi tgk cepat! ok2 akn cube tgk new moon itu :)

    ReplyDelete
  4. wahh kak dh tgk ek? ni xleh jdi...xpe2...akan ku serang panggung2 wayang berdekatan hehe :)

    afdlin mmg best!! :p

    ReplyDelete
  5. nk tgk!nk tgk!xsempat2 lg nk tgk..
    momok d movie pon x dpt tgk lg..
    huhu..
    bz sgt2 skang ni..
    uhh!geram nih!hihi..

    ReplyDelete
  6. best kn cite tu? sk smpai skng asyik duk gelak sorg2 ble tringat scene bodoh die..

    "saya nk test awk punye QC"
    "anak saya dpt 20A.. Ank awk ade?"
    "jgn emosional sgt ngn tanah"

    byk lg la..

    ReplyDelete
  7. wah..mesti kene g tgk ni,.

    ReplyDelete
  8. waaaa.....aku tak leh tgk lg syazni....blm abis pantang..jap lg koma plak montot aku 2 jam lebih dlm wayang tuh...ko ngan zaimi pun sama r...xmo la jeleskan aku...

    ReplyDelete
  9. oOOOOOOoOOooO.. ini kakak Elin yek.. yg dok senyum2 kat blog aku tadi.. :P

    haip!!!


    lom tgk papadon.. asik x jd jek.. akan ku gigihkan juga diri ini untuk menontonnya di suatu hari nanti!!

    ReplyDelete
  10. tak tengok lagi
    huahuahauahauahua
    tapi rasa2 memang bst

    ReplyDelete
  11. ala cdot.. nnt kalo xleh g panggung beli je cd die.. ade la jual nnt.. tp gelak sorg2 la.. hahah

    ReplyDelete
  12. Zara Zakiah membantu anda untuk sambung belajar di luar negara pengajian doktor oversea serta
    hala tuju lepas spm bagi pelajar jurusan sains.
    Jom lanjutkan pengajian medic mesir anda sekarang!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot