Pages

Search This Blog

Showing posts with label Spontan. Show all posts
Showing posts with label Spontan. Show all posts

Wednesday, June 2, 2010

Spontan Musim 2

Hello readers! =)

Bermulanya 31 Mei 2010, rancangan Spontan Musim Ke 2 sudah mula ditayangkan di Astro Warna..
Waktu tayangan Spontan 2 ini adalah pada pukul 9.30 malam..

Spontan musim ke dua ni, nampak berbeza dari yang pertama, lebih ceria setnya! Kalau dulu, latar belakang dia ada tirai merah je, yang musim kedua ni, set dia berwarna-warni la jugak. Cantik!

Seperti yang semua orang tau, Spontan musim pertama dulu, Arwah Din Beramboi merupakan salah seorang pemain wajib..


Tapi, dia dah meninggal..sob sob..
Maka, tempat pemain wajib tu digantikan dengan Nabil..


Selain tu, tiga lagi pemain wajib yang lama masih dikekalkan..

Mereka adalah Abang Afdlin Shauki kita:


Zizan yang handsome..hehe:


Dan Douglas Lim yang selalu blur..hehe:


Host rancangan itu, kalau dulu dia dipanggil The Mengandung Girl, pun masih dikekalkan, iaitu Sharifah Shahira:



Episod pertama Spontan 2 ni, diorang buat khas, Tribute to Din Beramboi..
Memang Arwah Din adalah pemain Spontan yang paling best la! Itu memang tak dapat disangkal!
Jadi pada episod pertama tu, di penghujung rancangan, diorang ada pasang sedutan masa Din Beramboi bermain untuk Spontan musim pertama dulu..

Huhu..nak gelak pun ada, sedih pun ada..huk huk..
Bagi pendapat peribadi aku, dalam banyak-banyak episod yang pernah Arwah Din Beramboi main, aku paling suka yang dia jual Telinga Syaitan dalam permainan jurujual langsung! ahaha! aku memang tak sangka langsung yang dia akan cakap side mirror tu sebagai Telinga Syaitan! Sangatkreatif lah otak beliau! hahaha!

Tapi itulah...kena terima yang dia dah tak ada..

Walaupun pemain yang paling best tu dah tak ada, aku tetap akan tengok Spontan 2,
yang lain-lain pun ok jugak, kan?

ps: Din Beramboi Lagenda di hatiku~

Monday, June 22, 2009

Spontan!

haha! baru je terbit mood nak update blog, tetibe mak panggil..
"Nie, citer spontan dah start"

wahaha!
nak gi tgk dulu..

:P

pendek je update?
skati aku la blog aku!
hahah! bye!!~

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.