Pages

Search This Blog

Showing posts with label Zizan. Show all posts
Showing posts with label Zizan. Show all posts

Wednesday, June 2, 2010

Spontan Musim 2

Hello readers! =)

Bermulanya 31 Mei 2010, rancangan Spontan Musim Ke 2 sudah mula ditayangkan di Astro Warna..
Waktu tayangan Spontan 2 ini adalah pada pukul 9.30 malam..

Spontan musim ke dua ni, nampak berbeza dari yang pertama, lebih ceria setnya! Kalau dulu, latar belakang dia ada tirai merah je, yang musim kedua ni, set dia berwarna-warni la jugak. Cantik!

Seperti yang semua orang tau, Spontan musim pertama dulu, Arwah Din Beramboi merupakan salah seorang pemain wajib..


Tapi, dia dah meninggal..sob sob..
Maka, tempat pemain wajib tu digantikan dengan Nabil..


Selain tu, tiga lagi pemain wajib yang lama masih dikekalkan..

Mereka adalah Abang Afdlin Shauki kita:


Zizan yang handsome..hehe:


Dan Douglas Lim yang selalu blur..hehe:


Host rancangan itu, kalau dulu dia dipanggil The Mengandung Girl, pun masih dikekalkan, iaitu Sharifah Shahira:



Episod pertama Spontan 2 ni, diorang buat khas, Tribute to Din Beramboi..
Memang Arwah Din adalah pemain Spontan yang paling best la! Itu memang tak dapat disangkal!
Jadi pada episod pertama tu, di penghujung rancangan, diorang ada pasang sedutan masa Din Beramboi bermain untuk Spontan musim pertama dulu..

Huhu..nak gelak pun ada, sedih pun ada..huk huk..
Bagi pendapat peribadi aku, dalam banyak-banyak episod yang pernah Arwah Din Beramboi main, aku paling suka yang dia jual Telinga Syaitan dalam permainan jurujual langsung! ahaha! aku memang tak sangka langsung yang dia akan cakap side mirror tu sebagai Telinga Syaitan! Sangatkreatif lah otak beliau! hahaha!

Tapi itulah...kena terima yang dia dah tak ada..

Walaupun pemain yang paling best tu dah tak ada, aku tetap akan tengok Spontan 2,
yang lain-lain pun ok jugak, kan?

ps: Din Beramboi Lagenda di hatiku~

Tuesday, March 30, 2010

Din Beramboi Masuk Hospital sebab kritikal?

Salam semua..

Aku rasa berita ni tergempar sangat,
aku sangat terkejut..


Din Beramboi, pelawak yang tengah hangat masa kini,
seorang DJ ERA pulak, tenat di hospital?


Mula-mula aku terbaca kat FanPage Zizan Raja Lawak
Zizan tulis status macam ni:


Tak kan Zizan nak main2 hal-hal macam ni..
Lagi pun, profile tu memang Zizan sendiri admin nye..

Lepas tu, aku search pulak kat internet, Murai.com.my pun ada melaporkan berita ni..
Tapi dalam berita tu ada pulak perenggan yang menyatakan tarikh 31 March, sedangkan hari ni baru 30 March..
Mungkin typing error..

Tapi aku sangat terkejut!
Sedih la!

:(

Kalau berita ini benar, marilah kita same2 doakan beliau kembali sihat..

ps: blog Azwan Ali mengatakan, Aznil ada mengesahkan Din Beramboi kini di ICU,  :((

Wednesday, February 25, 2009

Zizan RajaLawak

aku bgn pagi ni tringat yg kelas dah batal..
jadi aku pon cam xtau je nak watpe..
aku pon hapdet la blog..tp nak hapdet sal ape?
x kuar dr bilik pon lg..
boring neh...selak2 la folder gmbr dlm laptop...
[bygkan cmane aku selak bnde virtual]
tgk gmbr2 lame.. pastu update blog Elin jap..
dah reply2 comment2 dr org2 putih tu sume, aku belek lagi album gmbr..
dah samapi folder last sekali..aku rase aku nk tayang ar gmbr ni...hahah!!
gmbr ni mase konvo aritu..mase ni baru sampai kat otel..
kali ni abah nak duk otel budget je.. kat teratai tenang...
tpt ni dekat2 dgn bulatan batu bersurat tu...
sesampai je kat otel tu..kitorg ternampak la encik ZIZAN tgh duk makan kat kedai mkn kat bawah tu dgn bapak n adik dia..
aku suh abah g tgur..haha!!
pas tgur borak2 la sikit2 ngn dia..
wah wah sporting mamat ni!
bagus...jage reputasi..hehe
dapat la aku bersalam sedas ngn dia...haha tgn lmbut u!
pastu bgmbor la.. dpt la 3 keping..kikiki...
ha beg yg dia pgg kat atas tu beg baju aku!
*wink wink!
memandang aku pon minat la gak ka dia, aku pon mintak la no fon dia..
weh dia bg weh!
tp syg nye... no tu telah hilang bersame enset sony ericcson ku yg telah dicurik aritu...
uwaaaaaaaaaaa!!!
aku plak x bg no aku kat dia..
huhu..cedihnye...
tp yg penting, Nana ngan Alang jeles tgk gmbr aku ni..ade gak gmbr bdua ngn dia..
tp gempal sgt aku kelihatan sbb duk sebelah dia yg slim ni...hahahaha!!
hmm....agak2 org yg curik enset aku tu dah kene untut ke blom ek?

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.