Showing posts with label blogger. Show all posts
Showing posts with label blogger. Show all posts

Monday, September 20, 2021

Book Giveaway #1stYearwithShopee by farihajafri.com

 Giveaway berlangsung dari 09 September 2021 - 10 Oktober 2021.
Jom kita join, terutama pada pencinta (dan pengumpul buku!) jom!

Wednesday, September 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim OGOS 2021

  Pantas sungguh masa berlalu, rasa macam baru je sangat-sangat aku update tentang Top Commentator Blog Syazni Rahim ni untuk bulan Julai 2021.

Tengok-tengok dah penghujung Ogos pulak kan!


Tuesday, August 24, 2021

Statistik Blog Selepas Setahun Tiga Bulan

 Aku sebenarnya terlupa yang dah setahun tiga bulan lebih kurang aku kembali berblog setelah menyepi sejak 2017 dulu haha!


Semua sebab PKP dan Covid, aku meneruskan kembali blog ini.

Tuesday, August 3, 2021

Pulasan Tanda Ingatan

Sabtu lepas, tiba-tiba ada abang posto (abang ke? adik kot?) datang hantar kotak besar punya!
Blur sekejap beberapa minit, siap check apps shopee semua, aku ada beli barang besar ke?

Lepas belek-belek kotak tu, baru perasan nama pengirimnya.

Apa lagi, terus berlari lah ke dapur sebab nak bukak kotak!

Tuesday, June 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim MEI 2021

 Walau dalam situasi lockdown, aku tetap menghargai semua pembaca blog Syazni Rahim ini tau.

Sebab sayang sangat semua yang sentiasa sudi menjalinkan ukhwah bersama diriku insan biasa ini hehe..

Jadi, sepanjang Mei, ramai kenalan blog baru yang muncul juga selain rakan-rakan blog yang dah setahun kita kenal ini.

Terima kasih daun keladi!

Baik, mari kita tengok siapakah Top Commentator untuk Mei 2021!

Dan tidak dilupakan nanti, siapakah 2 commentator yang akan memenangi cabutan bertuah!

Let's check it out!

Sunday, May 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim April 2021

 Assalamualaikum semua!

Ya ampun, aku tersangat bizi sampai lupa update blog.

huhu..

Tapi aku tetap tidak lupa untuk meraikan para blogger yang tak jemu datang singgah ke blog ku ini untuk membaca hasil coretan aku yang biasa-biasa ini.

Dan, yang ohsemnya, meninggalkan jejak.

Sayang semua!

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan April 2021!

Jadi, top commentator untuk April 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*


Wednesday, March 31, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Mac 2021

 Pejam celik pejam celik dah hujung Mac.
Prestasi blogging dan blogwalking bulan mac 2021 ni memang sangat teruk!
Huhu..

Maaf dan terima kasih pada semua pengunjung yang tidak jemu untuk meninggalkan jejak.
Aku harap sangat aku sempat kunjung balas semula semua.
Kalau tak sempat, dan tak nampak kelibat aku dekat blog kalian, maklumkanlah ye?

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan Mac 2021!


Jadi, top commentator untuk MAC 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Sunday, February 14, 2021

Syair 7 Puteri, Impiannya Termakbul


Beberapa hari yang lepas, tiba-tiba datanglah abang posmen yang kacak bergaya memasukkan satu sampul surat besar dalam peti surat.

Thursday, February 4, 2021

Tuesday, February 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Januari 2021

 Hai kawan-kawan blogger!

Ya, memang saya busy seperti semut seminggu dua ini.

Tapi, nak announce juga Top Commentator! 

Jadi, top commentator untuk JANUARI 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Wednesday, January 20, 2021

Tuesday, January 5, 2021

Tote Beg Dengan Nama Sendiri

 Nak kongsi berita gembira!

Semalam, ada bungkusan sampai.

Sebab tak ada order apa-apa pun dari mana-mana, jadi macam buat derk je masa adam pergi ambil kat pagar. Sekali lepas tu, dia terus je lari naik atas sambil jerit "makkkk barang makkk!"

Friday, January 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Disember 2020

 Happy 2021 everyone!

Semoga tahun baru ini lebih baik dari sebelumnya..insyaallah!


Jadi, top commentator untuk Disember 2020 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Thursday, December 31, 2020

Suka Sangat Komen Orang, Dah Mendapat! | Thankful Thursday

 Lagi beberapa jam nak masuk tahun baru 2021.

Tiba-tiba di kalau lemau pagi tadi, dapat satu pesanan dari blogger terkenal yang selalu menjengah blog ku ini, iaitu abam kie!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot