Showing posts with label blogger. Show all posts
Showing posts with label blogger. Show all posts

Sunday, May 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim April 2021

 Assalamualaikum semua!

Ya ampun, aku tersangat bizi sampai lupa update blog.

huhu..

Tapi aku tetap tidak lupa untuk meraikan para blogger yang tak jemu datang singgah ke blog ku ini untuk membaca hasil coretan aku yang biasa-biasa ini.

Dan, yang ohsemnya, meninggalkan jejak.

Sayang semua!

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan April 2021!

Jadi, top commentator untuk April 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*


Wednesday, March 31, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Mac 2021

 Pejam celik pejam celik dah hujung Mac.
Prestasi blogging dan blogwalking bulan mac 2021 ni memang sangat teruk!
Huhu..

Maaf dan terima kasih pada semua pengunjung yang tidak jemu untuk meninggalkan jejak.
Aku harap sangat aku sempat kunjung balas semula semua.
Kalau tak sempat, dan tak nampak kelibat aku dekat blog kalian, maklumkanlah ye?

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan Mac 2021!


Jadi, top commentator untuk MAC 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Sunday, February 14, 2021

Syair 7 Puteri, Impiannya Termakbul


Beberapa hari yang lepas, tiba-tiba datanglah abang posmen yang kacak bergaya memasukkan satu sampul surat besar dalam peti surat.

Thursday, February 4, 2021

Tuesday, February 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Januari 2021

 Hai kawan-kawan blogger!

Ya, memang saya busy seperti semut seminggu dua ini.

Tapi, nak announce juga Top Commentator! 

Jadi, top commentator untuk JANUARI 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Wednesday, January 20, 2021

Tuesday, January 5, 2021

Tote Beg Dengan Nama Sendiri

 Nak kongsi berita gembira!

Semalam, ada bungkusan sampai.

Sebab tak ada order apa-apa pun dari mana-mana, jadi macam buat derk je masa adam pergi ambil kat pagar. Sekali lepas tu, dia terus je lari naik atas sambil jerit "makkkk barang makkk!"

Friday, January 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Disember 2020

 Happy 2021 everyone!

Semoga tahun baru ini lebih baik dari sebelumnya..insyaallah!


Jadi, top commentator untuk Disember 2020 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*

Thursday, December 31, 2020

Suka Sangat Komen Orang, Dah Mendapat! | Thankful Thursday

 Lagi beberapa jam nak masuk tahun baru 2021.

Tiba-tiba di kalau lemau pagi tadi, dapat satu pesanan dari blogger terkenal yang selalu menjengah blog ku ini, iaitu abam kie!

Tuesday, December 22, 2020

Pengunjung bertuah 1340000 telah ditemui!

 Serius terharu dengan kunjungan kawan-kawan blogger ke blog aku ini.

Rasanya baru saja Nona dapat capture 1,335,000 kan, harini 1,340,000 jiga telah berjaya ditangkap!

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Pengunjung yang bertuah itu adalah Cik TK dari Tetikus Merah!


Thursday, December 17, 2020

Buah Tangan Shikin Razali | Thankful Thursday

 Sabtu lepas, masa tengah pack barang nak balik kampung, ada parcel sampai.

Fikir punya fikir, rasanya tak ada beli apa-apa pulak.


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot