Search This Blog

Showing posts with label cekodok. Show all posts
Showing posts with label cekodok. Show all posts

Friday, August 14, 2020

Kisah Sadis Cekodok Pisang

Semalam sesampainya kat ofis, terasa nak pergi menjengah kafe kat bangunan HEP tu.
Rasa lama dah tak ke sana, sebab selalunya breakfast kat luar campus.

So why not kan?
Let's.

Adalah beberapa jenis makanan yang dia jual.
Sebab student tak ada, selalunya kafe ni memang tak buat banyak makanan dia.

Orderlah teh ais untuk take away, sambil-sambil mata melilau tengok kot-kot ada kuih sedap-sedap ke kan.

Usha punya usha, mataku tertancap (cewah) pada deretan cekodok pisang.
Oh ini barang baik!

Apa lagi, terus ambil 2 cucuk, masukkan dalam plastik.
Air pun dah siap, apa lagi, moh le bayar.

Sampai kat ofis, ngap la sebijik.
Lepas tu gigih pulak ambik gambar cekodok tu.
Macam tau-tau ada insiden nak jadi kan.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me