Showing posts with label charms. Show all posts
Showing posts with label charms. Show all posts

Friday, October 15, 2021

Kedai Emas Kuala Pilah Yang Ada Jual Beli Online

 


Dekat post aku tentang Charms dan Rantai Tangan Kanak-Kanak hari tu, aku ada cerita yang aku selalu cuci mata tengok barang kemas dekat channel telegram kedai emas. Ada yang tanya, channel telegram tu apa link nya? Sebab nak join cuci mata, dan mungkin juga cuci beg duit?
Ahaha!

Tuesday, October 12, 2021

Charms dan Rantai Tangan Kanak-Kanak

Selain membaca buku dan menulis, aku ni sebenarnya ada satu lagi hobi. Nak tau apa? 
😂

Eh sekarang banyak tau kedai emas yang telah wujudkan channel telegram diorang sebagai medium iklan dan jual barang kemas 916 secara online.

Tapi memang kena selidik betul-betullah sebelum meneruskan transaksi membeli emas secara online ni. Sebab barang fake yang siap ada tulis 916 pun banyak terjual sekarang tau. Rupa sebijik emas ori. 

Ok berbalik pada tajuk yang dah tertinggal jauh ni, setiap kali aku cuci mata tengok barang kemas tu semua, si ayu pun kadang-kadang join sekaki 😂

Sedangkan emaknya pun tidak membeli, apatah lagi nak belikan untuk dia setiap kali dia cakap "Mak, ayu pun nak jugak" tu weh 😂

Jadi, disebabkan dia teringin sangat nak rantai tangan pandora yang ada charms tu, maka shopee je lah pilihan yang ada.

Ha, let's order rantai tangan sekali charms!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot