Pages

Search This Blog

Showing posts with label girlfriend. Show all posts
Showing posts with label girlfriend. Show all posts

Monday, May 10, 2010

Make Up Online

Salam semua =)

Minggu baru bermula lagi..
Dan aku mulakan minggu baru aku punya entry dengan slapstik..haha

Benda ni diperkenalkan oleh kawan baik aku masa sekolah dulu, 
menggunakan alat solek pada muka, tapi tak payah keluar sesen duit pun..hehe..
Ala, mungkin aku yang terlambat tau pasal hal ni, mesti korang semua dah tau dah pun pasal ni kan?

Saje la aku nak tunjuk, bahawa walaupun tak guna alat solek sebenar, aku masih TAK BERBAKAT bab-bab make up ni..adess.. Ya, aku masih memerlukan mak andam masa kahwin nanti, tak boleh make up sendiri..hoho..

Ini adalah muka aku tanpa make up:


Muka senyum terpaksa sebab aku penat kejap2 apek tu suruh angkat kepala, kejap2 suruh tunduk..ok2 itu bukan topiknya..

Ini percubaan pertama aku make up online tu:

Huhu.. nampak beza kan?
Walaupun aku mekap tak cantik jugak..huk huk..

Lepas tu aku pun main-main la dengan mekap2 tu..hihi..

a) drag menjadi pondan.. haha

b) pesakit mental

c) black metal? :

d) orang sakit

Haha..
itulah jadinya bila banyak masa terluang..
aku jugak penah make up Elin dulu..heheh..

Korang nak cuba, silakan.. ngeee..

ps: semuanya adalah sekadar main2 sahaja, tuan blog ini belum lagi gila..

Monday, February 16, 2009

Kawan Iraq aku tayang girlfriend..

haha.. aku de sorang kawan dari Iraq mase first sem kat UKM ni..
same2 wat master ni..
pastu sem ni dia dah abeh, dah balik iraq dah pulak..
semalam dia buzz aku kat YM..
alamak..malasnye nak layan mamat ni..
1 sbb english dia terabor..
haha..
lg 1, sbb aku malas nak lyn dia..
oh lupe lak nak btau.. name dia Ali..
ha ni la dia.. tp gmbr kabur sikit..

pastu chat la ngn dia jap wpon dlm kepeningan..
adoyai..
tup tup citer sal sasi nak kawen julai ni..
pastu, aku tnye la..
Ali ni lak bila nak kawen nye..
ke dah kawen dah pon tp berahsia..
hihih...
pastu dia kate dia lom kawen..
dah la susah nak dating kat iraq..
sbb budaya kat sane xleh dating..
x cam kat malaysia dia kate...
pastu dia bg la gmbr awek dia kat aku..
aku x mintak pon..haha!
pastu dia tnye aku lak bila nk kawen..
hoh!
lawa gak awek si Ali ni..
cam x padan je ngn dia..
hahahaha!!
jgn marah ye ALi!!




cmane la Ali ngorat dia ek..
dahla Ali bau rokok kuat!

hmm....btuah ko ALi...



Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.