Showing posts with label jam. Show all posts
Showing posts with label jam. Show all posts

Monday, December 6, 2021

Smart Watch COLMI P8 Pro


SR ada beli satu smart watch ni, lama jugalah scroll shopee, godek google semua, untuk beli smart watch yang harganya kena dengan budget SR. SR asalnya nak guna untuk sertai Virtual Run, nak ukur berapa jauh dah berjalan dan yang ada step counter jugak. Itu yang beria nak beli tu. Sebab kalau SR guna treadmill saja dekat rumah, SR malas nak masukkan handphone dalam kocek seluar. Satu sebab lagi, sebab SR nak guna handphone tu untuk tengok Netflix sambil guna treadmil tu. Kalau tak bosan weh! Hahah!

Saturday, April 24, 2021

Tukang Kejut Bangun Tidur Bila Tidur Seorang Diri | Sebarkan Manfaat Sempena Ramadhan #12

 Ada sesetengah orang ni, dia kalau tidur, susah sangat nak terbangun sendiri.

Mesti kena ada orang yang tolong cuit dia bangun juga walaupun dia dah pasang alarm.


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot