Pages

Search This Blog

Showing posts with label jiwa kacau. Show all posts
Showing posts with label jiwa kacau. Show all posts

Sunday, July 17, 2016

Jiwa Kacau Seorang Aku

Memang.
Seminggu dua ni memang asyik berperasaan JK.
Kau semua tau JK tu apa?

Jiwa Kacau.

Tadi kebetulan ada tertengok How I Met Your Mother Season 3, yang episod Circle of Screaming tu.
Memang boleh relate dengan life aku seminggu dua ni.

Kisahnya, aku sangat stress kerja bertimbun kat office, sampai jadi jerk kat rumah.
Mengarut, marah tak tentu pasal.

Kat office lagilah asyik nak hangin je.
hmm..

Cari punya cari, puncanya sebab badan letih.
Lepas tu egois dan rasa terbeban dengan workload yang kena pikul tiba-tiba. Baca: Tanpa ditanya mahu atau tidak terlebih dahulu.
Sedangkan yang asal yang aku dah pikul dari bulan 3 pun tak habis lagi.

Waktu pertindihan ni memang buat aku JK.

Syukur Tuhan bagi aku laki yang rajin jaga anak.
Aku je yang tak pandai jaga hati dia.

:(

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.