Pages

Search This Blog

Showing posts with label kerja kosong. Show all posts
Showing posts with label kerja kosong. Show all posts

Sunday, June 1, 2014

Iklan Jawatan Kosong UMT

Ni aku share dari orang share kat Facebook.
Bolehlah cuba.
Mana tau ada rezeki kan?

Aku dulu bekas student Universiti Malaysia Terengganu.
Hidup kat Kuala Terengganu ni memang menenangkan.
Best woaaa!
Selalu rindu nak pergi sana lagi.

P/s: Selamat mencuba!

Monday, October 28, 2013

Jawatan Kosong: Pembantu Penyelidik Diperlukan Segera



Research assistant diperlukan segera di Universiti Malaysia Terengganu, demikian adalah iklan oleh seorang pensyarah melalui Facebook:




URGENTLY looking for fulltime Research Assistant with intention to register for MSc by research. Research scope is on histopathological and analytical chemistry work on Karas (Aquilaria malaccensis). This research roject is funded by Tabung Amanah Perhutanan Terengganu. Please send in your latest CV for consideration. Interview may be conducted before December 2013.
 
 Kepada yang berminat bolehlah menghubungi beliau,
Dr. Jamilah Binti Mohd Salim @ Halim
jamilah@umt.edu.my
o9-6683268
 

Wednesday, August 28, 2013

IKLAN PENGAMBILAN PEMBANTU PENGAWAS PEPERIKSAAN AKHIR SEPTEMBER 2013



Ada kekosongan kerja sementara dekat UiTM Negeri Sembilan ni.
Siapa yang tinggal area berdekatan Kuala Pilah, daripada duduk saja-saja kat rumah dan tak buat apa-apa tu bolehlah memohon kot?

Meh aku paste iklan yang aku dapat dari emel:

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera

Iklan pengambilan Pembantu Pengawas bagi Peperiksaan Akhir September 2013 (pra diploma & diploma) telah dibuka.

Sehubungan dengan itu, sekiranya ada dikalangan adik beradik / saudara / rakan kenalan tuan/puan berminat untuk memohon jawatan ini, boleh mendapatkan borang di  Pejabat Am HEA, UiTM Caw. Negeri Sembilan mulai 28 Ogos 2013 (Rabu).

Berikut merupakan antara syarat-syarat perlantikan  :

1. Warganegara Malaysia (Bumiputera) berumut 17 tahun keatas dan tidak melebihi 30 tahun.
2. Sihat tubuh badan dan komited dengan tugas diberikan.
3. Kelayakan minimum SPM atau tamat tingkatan 5
4. Pelajar UiTM/ bekas pelajar UiTM/ Staf UiTM tidak dibenarkan memohon
5. Kadar elaun RM 4.00 sejam
6. Taraf jawatan adalah sementara. (mengikut tempoh peperiksaan dari 25/09/2013 - 13/10/2013 )


Tarikh tutup permohonan adalah pada 12 September 2013  (Khamis).

Terima kasih  
Nor Zakiahanim Zakaria              
Penolong Pendaftar
Unit Peperiksaan
Bahagian Hal Ehwal Akademik
UiTM Negeri Sembilan
Tel:: (06) 4832113 / 2259 | Fax :: (06) 4842521/2273
Email ::
zakiahanim@ns.uitm.edu.my

Ok, bolehlah try kepada yang berminat..

p/s: meriah sungguh UiTM ni tadi sebab Pak Nil datang..hew hew hew..

Wednesday, July 31, 2013

TAWARAN BIASISWA TENAGA PENGAJAR MUDA (TPM) UiTM 2014



 UiTM mempelawa Bumiputera Warganegara Malaysia yang dinamis dan ingin membina kerjaya dalam bidang pengajaran dan penyelidikan serta mempunyai kelayakan yang diperlukan untuk memohon biasiswa di bawah Skim Tenaga Pengajar Muda (TPM) Universiti Teknologi MARA Tahun 2014 bagi mengikuti kursus-kursus Ijazah Kedoktoran dan Ijazah Sarjana dalam bidang-bidang pengajian sepertimana yang telah ditetapkan oleh Jawatankuasa Latihan & Pembangunan Staf (Induk) UiTM.

CARA-CARA MEMOHON

Calon-calon adalah diminta untuk mengisi borang permohonan Tenaga Pengajar Muda (TPM) secara atas talian melalui laman web UiTM

TEMPOH IKLAN

Iklan akan dibuka dari 01 Ogos 2013 hingga 21 Ogos 2013.

SYARAT

Syarat-syarat kelayakan memohon adalah seperti yang diiklankan.

Sebarang permohonan yang dibuat TANPA mengisi borang TPM secara atas talian TIDAK AKAN DIPROSES.


P/S: ni aku tolong iklankan aje ni.. ada apa-apa hubungi UiTM sendiri ye.. pada yang sedang mencari peluang sambung pelajaran atau yang tengah mencari kerja kosong, bolehlah cuba untuk memohon ye.. 

p/s/s: Pengumuman baru, tarikh iklan TPM UiTM ni ditunda buat seketika ke tarikh yang akan diberitahu kemudian.. Tungguuu.. 


p/s/s/s: UPDATE 9/9/13, iklan baru dah keluar, KLIK SINI!!!

Friday, February 25, 2011

Where am I?

Ada orang perasan tak yang aku tak update blog?
haha..

Kepada yang perasan tu terima kasihlah sebab prihatin.

Em buat masa ni aku tak update blog dah buat sementara.
Sebab aku dapat kerja part time di suatu tempat.

Agak busy juga condition kerja nya.
Memerlukan konsentrasi yang tinggi.
Work load memang banyak.
Eheh..

Till then.

I will update when I feel I want to share something.

See ya....

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.