Pages

Search This Blog

Showing posts with label lalat. Show all posts
Showing posts with label lalat. Show all posts

Friday, March 5, 2010

Seni Menggunakan Lalat

Hari tu, kawan kepada kawan aku telah ditag oleh kawan dia di Facebook. 

Dan gambar yang ditag tu bagi aku cool gile ah! Cara-cara menghasilkan gambar-gambar ini adalah,
bunuh beberapa ekor lalat dan keringkan.
Lepas tu, ambil kertas dan pensel, dan luaskan kreativiti korang!

Bagi aku la, kalau ada yang rasa tak sependapat dengan aku, tak yah la nak saman aku pulak..

Ada 9 gambar semuanya, aku sent mesej kat orang yang mengetag itu, nak mintak izin nak share kat blog, dia kata OK je, sebab dia kata bukan dia yang lukis, dia dapat Email.. Aku ingat dia yang lukis mula-mula..
Tapi tak kisah la siapa yang lukis, dah aku suka, jadi aku nak letak kat blog AKU.. =)

Yang pertama:
-lalat lumba lari-


Yang ke-2:
-lalat naik kuda-


Yang ke-3:
-lalat kencing merata-


yang ke-4:
-lalat sunbath-


yang ke-5:
-lalat beratur tak tahan nak guna toilet-


Yang ke-6:
-lalat main-main-


yang ke-7:
-lalat terlebih tinggi & lalat normal-


Yang ke-8:
-bapak lalat dukung anak lalat-


yang ke-9:
-lalat tunggu turn dive-



ps: aku tidak membunuh lalat dalam menyiapkan entry ni.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.