Search This Blog

Showing posts with label lari. Show all posts
Showing posts with label lari. Show all posts

Sunday, October 11, 2020

8KM Wakanda Forever Virtual Run 2020

 Lepas join Dragon Ball Virtual Run haritu, rasa seronok pulak. 

Khamis lepas, ada lah lalu lalang iklan Virtual Run Wakanda Forever ni pulak dekat Ig.


Apa lagi, terus register 😉

Saturday, October 3, 2020

Dragon Ball Virtual Run Oktober 2020

 Nampak iklan berkenaan Dragon Ball Virtual Run ni beberapa minggu lepas.

Tak pernah-pernah sepanjang hayat masuk marathon ke, fun run ke, tapi bila tengok balik syarat dan cara-cara nak sertai Dragon Ball Virtual Run ni, rasa nak join pulak!


Thursday, July 10, 2014

Percubaan Budak 1 Tahun Lari Dari Rumah

Haha..
Ini masa Ahad lepas..
Saja biar adam main dekat porch..
Zaimi duduk tepi ala-ala baywatch je..
Aku pulak malas nak pakai tudung, so duduk kat grill je..

Terkedek-kedek lah budak kecik ni berjalan..
Ke sana ke mari..
Saja biar dia practice kaki dia tu..

Lepas tu, tiba-tiba adam dapat ilham pulak..
Ilham nak lari dari rumah..








Elok je dia bukak gate tu..
Haih la..
Bahaya betul..

Dia tengok apa kita buat, itu lah dia nak buat..

Jadi korang pun hati-hatilah, kalau tak ada pengawasan, mangga lah gate korang..

Hew hew hew...

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me