Showing posts with label pulut mangga. Show all posts
Showing posts with label pulut mangga. Show all posts

Wednesday, 23 November 2022

Dine In di SOI 55 Thai Kitchen Sunsuria City Sepang

Assalamualaikum wbt...

Apa khabar semua? Tengah ternanti-nanti siapakah pemenang giveaway SR Perdana Menteri Malaysia yang ke sepuluh ke tu? Hehehe...

SR pun sama, letih dah SR menanti. Dakwat di jari bukti keluar mengundi hari tu pun dah menggelupas, keputusan pilihan raya kali ini masih belum ada ketika SR menaip post ini.

Siapalah gerangan agaknya ya?

Tak apalah, semoga yang akan dilantik nanti bisa memajukan negara. Insyaallah.

Kali ini SR nak berkongsi pengalaman SR dan keluarga Dine in di SOI Thai Kitchen Sunsuria City, Sepang. Kami makan tengahari di sini pada hari yang sama kami check in untuk menginap di Bell Suites Sunsuria City tempohari.

Sunday, 15 November 2020

Hijau Pulut Mangga Itu

 Beberapa minggu lepas, sebelum PKPB mula di Seremban, zaimi ada keluar pergi kedai.

Balik je, dia ada bawak pulut mangga warna hijau ni.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE