Monday, November 9, 2009

Hati2 mase beli air Twister..

sebab takut terbeli yang brand 1 lagi ni..
hehe..

peniru btol..aih..
botol tu dia sengetkan lain sket,
kalau main amek je tak tengok mase beli,
memang boleh tersilap..

rase xtau la plak, aku tak try..
huhu..

;)


15 comments:

  1. nasib awk bgtau..knp suker sgt tiru2 nie..kte kalu nk cepat main ambik je kan..

    ReplyDelete
  2. nasib baik la cik syazni bagi info...kalau x, sure terbeli ni

    ReplyDelete
  3. amy: tu la, kalau nak cepat mesti main grab je..huhu


    bullet: tau xpe..hehe


    butterfly: hala je, tp dia mirip Twister..huu~

    ReplyDelete
  4. ish..nasib baek...laen kali tgk btl nie...

    ReplyDelete
  5. sejibik doh.. siap letaks ebelah2 lagi..

    ReplyDelete
  6. air apa tu? halal ke x? hehe..thanks for the info! :-)

    ReplyDelete
  7. ouh..rily??baru perasan ada produk tu;)

    ReplyDelete
  8. dia tulis ape tue ?? tulisan siam ke ?? len macam je bentuk tulisan dia tue... huhuhu...

    ReplyDelete
  9. all: tu la, hampir same kan? tak sure la halal ke tak, rasenye halal. dia tulis pe tah, lupe lak nak telek lame2..hehe..

    ReplyDelete
  10. sedap ke tidak entah...
    nampak macam sangkuit

    ReplyDelete
  11. ha bab2 rase aku tak tau la plak..huhu

    ReplyDelete
  12. ha bab2 rase aku tak tau la plak..huhu

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot