Pages

Search This Blog

Sunday, December 27, 2009

Esok kan...

hehe..nape awal2 lagi aku dah tempek gambar Zaimi ni?
sebab..
esok kan..

esok kan..

esok kan..

esok 28hb 12 2009..

makanya..

esok Encik Ahmad Zaimi akan berusia 24 tahun!

Selamat harijadi Mie!

Semoga panjang umur..murah rezeki..
Aku sayang ko :)


ps: aku tak pandai nak romantik2..hehe


Monday, December 7, 2009

Halo halo halo!

Ermm.. saje nyanyi lagu Beyonce sket..hahahaha!

Sekarang, wat mase ini, aku leh tersenyum!


sebab thesis aku dah leh submit esok..
yea!



tp esok jugak Zaimi akan balik ke KB..

:((

jadi aku mcm takde mood sket nak hapdet..
nasib la dah ade video kol kan..
windu2 leh gak nmpak muka..

neway, cayang aku ni dah brubah url blog beliau..
sila lah kunjunginya disini!
kunjung je, jangan ngorat lak..ahaks!

ps: Al-Fatihah kepada mangsa2 yang dihimpap kereta di KB Mall..
ps+: bangangnye dak2 yang ambil kesempatan mencurik mase insiden KBMall tu..

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.